2019. március 4.             
ELKÉSZÜLT A HÍRMONDÓ MÁRCIUSI SZÁMA           

Az idei esztendőben az a terv, hogy februártól novemberig színes környezetszépítési melléklettel jelenik meg a lap. A fő cél az információközlés az európai virágos versennyel kapcsolatban, de terveink szerint hasznos tanácsokkal (ültetés, komposztálás) is jelentkezünk majd.
A márciusi mellékletben a ciklus során már megszokott virágmagot is kiadjuk (ezúttal a tavalyi saját virágainkból szedett és tisztított 300. darab virágmag került a csomagba!!). Olvasható a helyi virágosítási verseny felhívása, továbbá a külterületi lomtalanítás a és MI SZEDJÜK társadalmi hulladékgyűjtési felhívás.
Az újság 20 oldalon elkészült, nyomdában van. Szokás szerint a települési weboldalról már a megjelenés előtt letölthető és olvasható.

 

loader

Aktuális...

... VIRÁGOS CSEMŐ - GYŐZELEM!  
21 év után újra CSEMŐ a legvirágosabb magyar falu! A hazai győzelem egyúttal azt is jelenti, hogy Csemő képviseli Magyarországot a 2019. évi Entente Florale Europe versenyben. Mindenkinek köszönöm, aki hozzájárult ehhez a sikerhez.    

 

... TÚL A NEMZETKÖZI ZSŰRINAPON!     
Jól sikerült a bemutatónk, minden tervezett helyszínt végig tudtunk járni, minden kérdésre válaszoltunk.    
Most már "csak" az eredményhirdetésre várunk. Szeptember 28-án megtudjuk, hogy az európai összevetésben hol tartunk.  

 

... JÚLIUSI HÍRMONDÓ       
Csúsztam is a határidővel, és agyam sem volt írni, így inkább képes újság lett, mint hagyományos...  Viszont teljes színesben fog megjelenni, és mellékletként a nemzetközi versenyanyagunk magyar nyelvű anyagát is kézhez kapják a lakosok.         

 

... POLGÁRMESTERI SZABADSÁG         
Júliusban két év után, 15-e és 26-a között szabdságon leszek - mindenki megértését köszönöm.