2019. március 4.             
ELKÉSZÜLT A HÍRMONDÓ MÁRCIUSI SZÁMA           

Az idei esztendőben az a terv, hogy februártól novemberig színes környezetszépítési melléklettel jelenik meg a lap. A fő cél az információközlés az európai virágos versennyel kapcsolatban, de terveink szerint hasznos tanácsokkal (ültetés, komposztálás) is jelentkezünk majd.
A márciusi mellékletben a ciklus során már megszokott virágmagot is kiadjuk (ezúttal a tavalyi saját virágainkból szedett és tisztított 300. darab virágmag került a csomagba!!). Olvasható a helyi virágosítási verseny felhívása, továbbá a külterületi lomtalanítás a és MI SZEDJÜK társadalmi hulladékgyűjtési felhívás.
Az újság 20 oldalon elkészült, nyomdában van. Szokás szerint a települési weboldalról már a megjelenés előtt letölthető és olvasható.

 

loader

Aktuális...

... VIRÁGOS CSEMŐ - GYŐZELEM!  
21 év után újra CSEMŐ a legvirágosabb magyar falu! A hazai győzelem egyúttal azt is jelenti, hogy Csemő képviseli Magyarországot a 2019. évi Entente Florale Europe versenyben. Mindenkinek köszönöm, aki hozzájárult ehhez a sikerhez.    

 

... 2019. JÚLIUS 3.   
A dátum a nemzetközi virágos zsűri csemői zsűrinapjának az időpontja. 
Még a virágünnep előtt megmutathatjuk magunkat az európai képviselőknek. Konkrét az időpont, konkrét a feladat - lehet és kell is mostantól célirányossá tenni a felkészülést. 

 

... ÁPRILISI HÍRMONDÓ       
Elkészült a Csemői Hírmondó 2019. évi áprilisi száma. Ebban a lapszámban is 4 oldalas környezetszépítési melléklet taláható. A települési weboldalról elektronikusan már letölthető, március 8-tól a posta is viszi a nyomtatott példányokat.       

 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA        
Áprilisban is folytatódnak a polgármesteri fogadóórák a kül- és belterületen egyaránt. E hónapban is három alkalommal, három helyszínen várom az érdeklődőket, a pontos időpontok az eseménynaptárban olvashatóak. Egész évben, folyamatosan, minden héten hétfő délelőtt az irodámban is fogadóón várom a Kedves Ügyfeleket.