2019. március 6.             
VIRÁGOS EURÓPA VERSENY            

A Magyar Turisztikai Ügynökség képviselője, a Virágos Magyarország verseny elnöke és a nemzetközi verseny magyar zsűritagjai a nemzetközi verseny-felkészülésünket segítendő, havonta ellátogatnak Csemőbe.
Előre meghatározott tematika szerint beszéljük át az értékelési szempontrendszert. A ma napi „menü” a közösségi részvétel, a turisztikai infrastruktúra és a környezeti nevelés témakörök voltak. Ilyenkor írásos anyagot készítek a témákhoz, amit elolvasnak és javaslatokat kapunk a hangsúlyozásra. Merthogy a május végéig el kell juttatnunk a zsűritagoknak a 24 oldalas, angol nyelvű portfóliónkat, ahol a karakterkorlátok és a kötelező képi tartalom miatt nem sok hely van 10 témában kifejteni az erősségeinket. Sikerült a délelőtt végigjárnunk a tervezett bemutató helyszíneket is. Ahogy haladunk előre az időben, úgy lesz egyre izgalmasabb… Készíttettem egy visszaszámláló órát is a weboldalra, hogy egy másodpercre se téveszthessük szem elől az idei év kiemelkedően fontos eseményét – a zsűri látogatását. HAJRÁ CSEMŐ!   

 

loader

Aktuális...

... VIRÁGOS CSEMŐ - GYŐZELEM!  
21 év után újra CSEMŐ a legvirágosabb magyar falu! A hazai győzelem egyúttal azt is jelenti, hogy Csemő képviseli Magyarországot a 2019. évi Entente Florale Europe versenyben. Mindenkinek köszönöm, aki hozzájárult ehhez a sikerhez.    

 

... 2019. JÚLIUS 3.   
A dátum a nemzetközi virágos zsűri csemői zsűrinapjának az időpontja. 
Még a virágünnep előtt megmutathatjuk magunkat az európai képviselőknek. Konkrét az időpont, konkrét a feladat - lehet és kell is mostantól célirányossá tenni a felkészülést. 

 

... ÁPRILISI HÍRMONDÓ       
Elkészült a Csemői Hírmondó 2019. évi áprilisi száma. Ebban a lapszámban is 4 oldalas környezetszépítési melléklet taláható. A települési weboldalról elektronikusan már letölthető, március 8-tól a posta is viszi a nyomtatott példányokat.       

 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA        
Áprilisban is folytatódnak a polgármesteri fogadóórák a kül- és belterületen egyaránt. E hónapban is három alkalommal, három helyszínen várom az érdeklődőket, a pontos időpontok az eseménynaptárban olvashatóak. Egész évben, folyamatosan, minden héten hétfő délelőtt az irodámban is fogadóón várom a Kedves Ügyfeleket.