2019. március 6.             
VIRÁGOS EURÓPA VERSENY            

A Magyar Turisztikai Ügynökség képviselője, a Virágos Magyarország verseny elnöke és a nemzetközi verseny magyar zsűritagjai a nemzetközi verseny-felkészülésünket segítendő, havonta ellátogatnak Csemőbe.
Előre meghatározott tematika szerint beszéljük át az értékelési szempontrendszert. A ma napi „menü” a közösségi részvétel, a turisztikai infrastruktúra és a környezeti nevelés témakörök voltak. Ilyenkor írásos anyagot készítek a témákhoz, amit elolvasnak és javaslatokat kapunk a hangsúlyozásra. Merthogy a május végéig el kell juttatnunk a zsűritagoknak a 24 oldalas, angol nyelvű portfóliónkat, ahol a karakterkorlátok és a kötelező képi tartalom miatt nem sok hely van 10 témában kifejteni az erősségeinket. Sikerült a délelőtt végigjárnunk a tervezett bemutató helyszíneket is. Ahogy haladunk előre az időben, úgy lesz egyre izgalmasabb… Készíttettem egy visszaszámláló órát is a weboldalra, hogy egy másodpercre se téveszthessük szem elől az idei év kiemelkedően fontos eseményét – a zsűri látogatását. HAJRÁ CSEMŐ!   

 

loader

Aktuális...

... VIRÁGOS CSEMŐ - GYŐZELEM!  
21 év után újra CSEMŐ a legvirágosabb magyar falu! A hazai győzelem egyúttal azt is jelenti, hogy Csemő képviseli Magyarországot a 2019. évi Entente Florale Europe versenyben. Mindenkinek köszönöm, aki hozzájárult ehhez a sikerhez.    

 

... TÚL A NEMZETKÖZI ZSŰRINAPON!     
Jól sikerült a bemutatónk, minden tervezett helyszínt végig tudtunk járni, minden kérdésre válaszoltunk.    
Most már "csak" az eredményhirdetésre várunk. Szeptember 28-án megtudjuk, hogy az európai összevetésben hol tartunk.  

 

... JÚLIUSI HÍRMONDÓ       
Csúsztam is a határidővel, és agyam sem volt írni, így inkább képes újság lett, mint hagyományos...  Viszont teljes színesben fog megjelenni, és mellékletként a nemzetközi versenyanyagunk magyar nyelvű anyagát is kézhez kapják a lakosok.         

 

... POLGÁRMESTERI SZABADSÁG         
Júliusban két év után, 15-e és 26-a között szabdságon leszek - mindenki megértését köszönöm.