2016.július 28.
SPORTOLJUNK!    

Pingpong nevezés - A mai napon megtörtént mindkét csapatunk nevezése a megyei bajnokságba. Az elmúlt versenyszezon tapasztalatait összegezve ismét két csapatot indítunk, de ezúttal az „A” csapat megfelelően tükrözi a helyi erőviszonyokat. Külön öröm számomra, hogy újabb fiatal tehetség számára kértünk versenyengedélyt, a „B” csapatban két 14 alatti gyermek is bontogathatja szárnyait. Összesen húsz fővel neveztünk az ország legerősebb bajnokságába, így sokak számára adott a bizonyítás lehetősége. Nem lesz egyszerű… A Pest megyei bajnokság az országban a legerősebb, hiszen kis túlzással e megyében annyi csapat szerepel, mint a többi megyében összesen…
Feltöltésre kész a sportparkos pályázatunk – Bár a határidő augusztus 15-e, elkészültünk a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnak a Nemzeti Szabadidős – Egészség Sportpark Program felhívására benyújtandó pályázati anyagával. A program keretében 150 négyzetméteren, minimum 15 eszközt tartalmazó sportpark építésére pályáztunk, a lakosságszámunk alapján 2 helyszínre is: az egyiket a Sportcentrumban, a másikat a zöldhalmi Tájház környezetében helyeznénk el. A kérelmeket a BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt.-hez kell benyújtani. Az elbírálást követően a Nemzeti Sportközpontok építi meg az új sportparkokat.
Már csak egy hét és kiderül a Sportcentrum fejlesztésére beadott pályázatunk eredménye – A pályázati kiírás alapján augusztus 5-én kapunk tájékoztatást arról, hogy sikerült-e pályázati forrást szereznünk a Sportcentrum továbbfejlesztésére. Ebben a pályázatban egy élőfüves kispálya létesítése, az öltözők fűtési és melegvíz-rendszerének kiépítése és a gördeszka pálya bmx pályává fejlesztése szerepel. Bő egy hét múlva okosabbak leszünk… 

loader

Aktuális...

  

... BOLDOG ÚJ ÉVET!           
Csemő Község Önkormányzat és a Csemői Polgármesteri Hivatal minden munkatársa nevében kívánok MINDENKINEK egészségben, boldogságban, sikerekben, eredményekben és mosolygásban gazdag 2020-as esztendőt!               

 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Az idei évben is folytatódnak a szokásos külterületi helyszíneken a polgármesteri fogadóórák a szerdai napokon. A pontos helyszínek, időpontok az eseménynaptárban olvashatóak. Minden héten hétfő délelőtt a Polgármesteri Hivatalban szintén fogadóórán várom a Kedves Ügyfeleket!   

 

... TÉL VAN!             
Kérem fokozott óvatossággal közlekedjenek! Az autókon legyen téligumi, legyen benne üzemanyag és pléd. Az időjárás kiszámíthatatlan, ami megnehezíti a biztonságos közlekedést. Ügyeljenek a szürkeségben a láthatóságra is!