2016.július 28.
SPORTOLJUNK!    

Pingpong nevezés - A mai napon megtörtént mindkét csapatunk nevezése a megyei bajnokságba. Az elmúlt versenyszezon tapasztalatait összegezve ismét két csapatot indítunk, de ezúttal az „A” csapat megfelelően tükrözi a helyi erőviszonyokat. Külön öröm számomra, hogy újabb fiatal tehetség számára kértünk versenyengedélyt, a „B” csapatban két 14 alatti gyermek is bontogathatja szárnyait. Összesen húsz fővel neveztünk az ország legerősebb bajnokságába, így sokak számára adott a bizonyítás lehetősége. Nem lesz egyszerű… A Pest megyei bajnokság az országban a legerősebb, hiszen kis túlzással e megyében annyi csapat szerepel, mint a többi megyében összesen…
Feltöltésre kész a sportparkos pályázatunk – Bár a határidő augusztus 15-e, elkészültünk a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnak a Nemzeti Szabadidős – Egészség Sportpark Program felhívására benyújtandó pályázati anyagával. A program keretében 150 négyzetméteren, minimum 15 eszközt tartalmazó sportpark építésére pályáztunk, a lakosságszámunk alapján 2 helyszínre is: az egyiket a Sportcentrumban, a másikat a zöldhalmi Tájház környezetében helyeznénk el. A kérelmeket a BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt.-hez kell benyújtani. Az elbírálást követően a Nemzeti Sportközpontok építi meg az új sportparkokat.
Már csak egy hét és kiderül a Sportcentrum fejlesztésére beadott pályázatunk eredménye – A pályázati kiírás alapján augusztus 5-én kapunk tájékoztatást arról, hogy sikerült-e pályázati forrást szereznünk a Sportcentrum továbbfejlesztésére. Ebben a pályázatban egy élőfüves kispálya létesítése, az öltözők fűtési és melegvíz-rendszerének kiépítése és a gördeszka pálya bmx pályává fejlesztése szerepel. Bő egy hét múlva okosabbak leszünk… 

loader

Aktuális...

  

... KEDVES CSEMŐIEK!            
A koronavírus járvány újra támad. Hetente többször írok lakossági tájékoztatót az aktualitásokról a települési weboldalra, illetve a saját és az önkormányzati közösségi oldalakra is. Olvasd, légy tájékozott... A "tarts távolságot" ajánlás újra aktuális!                 

... KONTÉNERES SZEMÉTSZÁLLÍTÁS 
Októberben is 4 pénteken, 4 helyszínen lesz lehetőség kommunális hulladék leadására - kizárólag csemői lakcímkártyával rendelkezők számára. Az időpontok és a helyszínek a teleplülési weboldalon olvashatóak.  
 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a járványhelyzetre tekintettel a polgármesteri külterületi fogadóórák - határozatlan ideig - elmaradnak. A polgármesteri hivatalban minden hétfőn 9.00 és 11.00 óra között a  fogadóórák egyelőre megmaradnak.       

 

... SZÜRETI BÁL - elmarad   
Nem okozok nagyobb meglepetést senkinek azzal, hogy a szeptember 12-ére tervezett rendezvényünk is elmarad, miután a Kormány döntése értelmében augusztus 15-e után továbbra sem lehet 500 főnél nagyobb zenés-táncos rendezvényt szervezni.