KIKÜLDÉSRE KERÜLT A MÁRCIUSI TESTÜLETI ANYAG

A mai napon kiküldésre került a márciusi testületi ülés anyaga. A képviselők írásos előterjesztés alapján – sorrendben – a Csemő Község Művelődéséért Alapítvány beszámolóját, a civil szervezetek 2014. évi támogatásának felhasználásáról szóló beszámolót tárgyalják, majd döntenek az idei évi civil pályázat adattartalmáról. Rendelete alkotunk a községi és termelői piacról, és a napirendeket a Cegléd Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság 2014. évi önkormányzati beszámolójának megtárgyalása zárja. Az írásos előterjesztések olvashatóak a www.csemo.hu weboldal aktuális hírei között, a meghívó testületi ülésre cikken belül. Az ülésre meghívtam Huszár Sándort az alapítvány kuratóriumának elnökét, továbbá Tóth László tűzoltó alezredest, kirendeltség-vezetőt.        

loader

Aktuális...

  

... KEDVES CSEMŐIEK!            
A járványveszély csillapodik, fokozatosan visszatér az életeünk a veszélyhelyzte előtti mindennapokhoz. A "maradj otthon" feladatát a "tarts távolságot" ajánlás betartása váltotta fel.                

... KONTÉNERES SZEMÉTSZÁLLÍTÁS 
Júniusban is 4 pénteken, 4 helyszínen lesz lehetőség kommunális hulladék leadására - kizárólag csemői lakcímkártyával rendelkezők számára. Az időpontok és a helyszínek a t4eleplülési weboldalon és itt az eseménynaptárban is olvashatóak.  
 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy ebben  a hónapban június 16-án, kedden a zöldhalmi közösségi háznál, június 17-én, szerdán a 12. sz. boltnál és június 24-én szerdán a hantházi boltnál várok szeretettel minden érdeklődőt. A kezdfési időpont minden esetben 15.00 óra. A kinti helyszínek mellett minden hétfőn 9.00 és 11.00 óra között a Községházán is tartok fogadóórát.      

 

... TRIANON 100   
Feltölésre kerültek a csemői weboldalra a TRIANONI megemlékezésen készült képek! Azoknak,akik ott voltak és azoknak is,akik nem. A képbemutató aa teljesség igénye nélkül készült. A weboldal Képtárában a korábbi rendezvények képei mellett csemői programok és nevezetességek képei is elérhetőek.