2016. július 22.
KOVÁTS ZOLTÁN EMLÉKNAP   

Pont a legjobbkor…
..talán most vagyunk a legszebbek, a virágok erejük teljében!
A Dr. Kováts Zoltán Baráti Kör ma tartotta hagyományos konferenciáját a Községháza Dísztermében. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Zoli bácsi özvegye is. A korábbi években augusztusban volt a találkozó, amikorra egyes virágok már elnyíltak, másokat az időjárás viselt meg kissé.
A résztvevők Zoli bácsi virágharangja előtt néma főhajtással emlékeztek Csemő első díszpolgárára.
A mai nap tökéletességéhez az is hozzátartozik, hogy míg tavaly küzdeni kellett Mikebuda grófnőjével is, aki előadás közben is úgy érezte, hogy az egynyári virágfajták molekuláris genetikai eljárásai kapcsán előadás közben szólnia kell, addig az idén pont a mai nap iratismertetésen volt a gödöllői rendőrkapitányságon… 

loader

Aktuális...

  

... KEDVES CSEMŐIEK!            
A koronavírus járvány újra támad. Hetente többször írok lakossági tájékoztatót az aktualitásokról a települési weboldalra, illetve a saját és az önkormányzati közösségi oldalakra is. Olvasd, légy tájékozott... A "tarts távolságot" ajánlás újra aktuális!                 

... KONTÉNERES SZEMÉTSZÁLLÍTÁS 
Októberben is 4 pénteken, 4 helyszínen lesz lehetőség kommunális hulladék leadására - kizárólag csemői lakcímkártyával rendelkezők számára. Az időpontok és a helyszínek a teleplülési weboldalon olvashatóak.  
 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a járványhelyzetre tekintettel a polgármesteri külterületi fogadóórák - határozatlan ideig - elmaradnak. A polgármesteri hivatalban minden hétfőn 9.00 és 11.00 óra között a  fogadóórák egyelőre megmaradnak.       

 

... SZÜRETI BÁL - elmarad   
Nem okozok nagyobb meglepetést senkinek azzal, hogy a szeptember 12-ére tervezett rendezvényünk is elmarad, miután a Kormány döntése értelmében augusztus 15-e után továbbra sem lehet 500 főnél nagyobb zenés-táncos rendezvényt szervezni.