2016. július 22.
KOVÁTS ZOLTÁN EMLÉKNAP   

Pont a legjobbkor…
..talán most vagyunk a legszebbek, a virágok erejük teljében!
A Dr. Kováts Zoltán Baráti Kör ma tartotta hagyományos konferenciáját a Községháza Dísztermében. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Zoli bácsi özvegye is. A korábbi években augusztusban volt a találkozó, amikorra egyes virágok már elnyíltak, másokat az időjárás viselt meg kissé.
A résztvevők Zoli bácsi virágharangja előtt néma főhajtással emlékeztek Csemő első díszpolgárára.
A mai nap tökéletességéhez az is hozzátartozik, hogy míg tavaly küzdeni kellett Mikebuda grófnőjével is, aki előadás közben is úgy érezte, hogy az egynyári virágfajták molekuláris genetikai eljárásai kapcsán előadás közben szólnia kell, addig az idén pont a mai nap iratismertetésen volt a gödöllői rendőrkapitányságon… 

loader

Aktuális...

  

... BOLDOG ÚJ ÉVET!           
Csemő Község Önkormányzat és a Csemői Polgármesteri Hivatal minden munkatársa nevében kívánok MINDENKINEK egészségben, boldogságban, sikerekben, eredményekben és mosolygásban gazdag 2020-as esztendőt!               

 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Az idei évben is folytatódnak a szokásos külterületi helyszíneken a polgármesteri fogadóórák a szerdai napokon. A pontos helyszínek, időpontok az eseménynaptárban olvashatóak. Minden héten hétfő délelőtt a Polgármesteri Hivatalban szintén fogadóórán várom a Kedves Ügyfeleket!   

 

... TÉL VAN!             
Kérem fokozott óvatossággal közlekedjenek! Az autókon legyen téligumi, legyen benne üzemanyag és pléd. Az időjárás kiszámíthatatlan, ami megnehezíti a biztonságos közlekedést. Ügyeljenek a szürkeségben a láthatóságra is!