2016. július 20.
VÉGRE HÍR A KERÉKPÁRÚT PÁLYÁZATRÓL    

Levelet kaptunk, idézem:
„Értesítjük, hogy a FENNTARTHATÓ KÖZLEKEDÉSFEJLESZTÉS PEST MEGYÉBEN c. felhívására benyújtott, VEKOP-5.3.2-15-2016-00002 azonosítószámmal nyilvántartott támogatási kérelmének jogosultsági vizsgálatát elvégeztük.
Örömmel tájékoztatjuk, hogy támogatási kérelme megfelelt a felhívásban meghatározott jogosultsági szempontoknak, ezért támogatási kérelmét döntésre terjesztjük fel.
A támogatási kérelméről született döntésről szóló tájékoztató levél megküldése előtt támogatási kérelméről további információt nem áll módunkban megadni. Szíves türelmét ezúton is köszönjük.
Tisztelettel: Nemzetgazdasági Minisztérium, Regionális Fejlesztési Programokért Felelős Helyettes Államtitkárság”
EZ CSAK AZT JELENTI, HOGY FORMAILAG MEGFELELŐ A BENYÚJTOTT PÁLYÁZATUNK! (Sajnos) Nem jelenti, hogy támogatni is fogják, de egy lépéssel megint közelebb vagyunk a nagy álom beteljesüléséhez. Továbbra sem tehetünk mást, mint amit április 14-e (a pályázat benyújtása) óta teszünk (és amit a minisztérium írt is): VÁRJUK A POZITÍV DÖNTÉST!

loader

Aktuális...

  

... KEDVES CSEMŐIEK!            
A koronavírus járvány újra támad. Hetente többször írok lakossági tájékoztatót az aktualitásokról a települési weboldalra, illetve a saját és az önkormányzati közösségi oldalakra is. Olvasd, légy tájékozott... A "tarts távolságot" ajánlás újra aktuális!                 

... KONTÉNERES SZEMÉTSZÁLLÍTÁS 
Októberben is 4 pénteken, 4 helyszínen lesz lehetőség kommunális hulladék leadására - kizárólag csemői lakcímkártyával rendelkezők számára. Az időpontok és a helyszínek a teleplülési weboldalon olvashatóak.  
 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a járványhelyzetre tekintettel a polgármesteri külterületi fogadóórák - határozatlan ideig - elmaradnak. A polgármesteri hivatalban minden hétfőn 9.00 és 11.00 óra között a  fogadóórák egyelőre megmaradnak.       

 

... SZÜRETI BÁL - elmarad   
Nem okozok nagyobb meglepetést senkinek azzal, hogy a szeptember 12-ére tervezett rendezvényünk is elmarad, miután a Kormány döntése értelmében augusztus 15-e után továbbra sem lehet 500 főnél nagyobb zenés-táncos rendezvényt szervezni.