2016. július 20.
VÉGRE HÍR A KERÉKPÁRÚT PÁLYÁZATRÓL    

Levelet kaptunk, idézem:
„Értesítjük, hogy a FENNTARTHATÓ KÖZLEKEDÉSFEJLESZTÉS PEST MEGYÉBEN c. felhívására benyújtott, VEKOP-5.3.2-15-2016-00002 azonosítószámmal nyilvántartott támogatási kérelmének jogosultsági vizsgálatát elvégeztük.
Örömmel tájékoztatjuk, hogy támogatási kérelme megfelelt a felhívásban meghatározott jogosultsági szempontoknak, ezért támogatási kérelmét döntésre terjesztjük fel.
A támogatási kérelméről született döntésről szóló tájékoztató levél megküldése előtt támogatási kérelméről további információt nem áll módunkban megadni. Szíves türelmét ezúton is köszönjük.
Tisztelettel: Nemzetgazdasági Minisztérium, Regionális Fejlesztési Programokért Felelős Helyettes Államtitkárság”
EZ CSAK AZT JELENTI, HOGY FORMAILAG MEGFELELŐ A BENYÚJTOTT PÁLYÁZATUNK! (Sajnos) Nem jelenti, hogy támogatni is fogják, de egy lépéssel megint közelebb vagyunk a nagy álom beteljesüléséhez. Továbbra sem tehetünk mást, mint amit április 14-e (a pályázat benyújtása) óta teszünk (és amit a minisztérium írt is): VÁRJUK A POZITÍV DÖNTÉST!

loader

Aktuális...

  

... BOLDOG ÚJ ÉVET!           
Csemő Község Önkormányzat és a Csemői Polgármesteri Hivatal minden munkatársa nevében kívánok MINDENKINEK egészségben, boldogságban, sikerekben, eredményekben és mosolygásban gazdag 2020-as esztendőt!               

 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Az idei évben is folytatódnak a szokásos külterületi helyszíneken a polgármesteri fogadóórák a szerdai napokon. A pontos helyszínek, időpontok az eseménynaptárban olvashatóak. Minden héten hétfő délelőtt a Polgármesteri Hivatalban szintén fogadóórán várom a Kedves Ügyfeleket!   

 

... TÉL VAN!             
Kérem fokozott óvatossággal közlekedjenek! Az autókon legyen téligumi, legyen benne üzemanyag és pléd. Az időjárás kiszámíthatatlan, ami megnehezíti a biztonságos közlekedést. Ügyeljenek a szürkeségben a láthatóságra is!