2016. július 16.
CSEMŐI NYÁRI ESTÉK - ESŐ: 0-2   

Ilyen nincs, és mégis van… Tudjátok, amikor tavasszal azon gondolkodsz, hogy az előző évek nyári hőségét alapul véve, milyen jó lenne a vén diófa árnyékában hűsölve hideg italt kortyolgatni, beszélgetni és élőzenét hallgatni, akkor nem számolsz viharral. Főleg nem egymás után kétszer, ha a programsorozatot júniusra és augusztusra tervezed... Most mégis ez történt velünk.
A héten volt olyan nap, amely viharosan indult, amit délutánra felváltott a napsütés és a fülledt meleg. Folyamatosan figyeltük az előrejelzést, én magam még ma reggel is abban bíztam, hogy a vihar átvonul felettünk és estére eső nélkül, kellemes hőmérsékleti viszonyok mellett megtarthatjuk a rendezvényt. Nem adjuk, fel három a magyar igazság, július 30-án újra megpróbáljuk!

loader

Aktuális...

  

... KEDVES CSEMŐIEK!            
A koronavírus járvány újra támad. Hetente többször írok lakossági tájékoztatót az aktualitásokról a települési weboldalra, illetve a saját és az önkormányzati közösségi oldalakra is. Olvasd, légy tájékozott... A "tarts távolságot" ajánlás újra aktuális!                 

... KONTÉNERES SZEMÉTSZÁLLÍTÁS 
Októberben is 4 pénteken, 4 helyszínen lesz lehetőség kommunális hulladék leadására - kizárólag csemői lakcímkártyával rendelkezők számára. Az időpontok és a helyszínek a teleplülési weboldalon olvashatóak.  
 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a járványhelyzetre tekintettel a polgármesteri külterületi fogadóórák - határozatlan ideig - elmaradnak. A polgármesteri hivatalban minden hétfőn 9.00 és 11.00 óra között a  fogadóórák egyelőre megmaradnak.       

 

... SZÜRETI BÁL - elmarad   
Nem okozok nagyobb meglepetést senkinek azzal, hogy a szeptember 12-ére tervezett rendezvényünk is elmarad, miután a Kormány döntése értelmében augusztus 15-e után továbbra sem lehet 500 főnél nagyobb zenés-táncos rendezvényt szervezni.