2016. július 16.
CSEMŐI NYÁRI ESTÉK - ESŐ: 0-2   

Ilyen nincs, és mégis van… Tudjátok, amikor tavasszal azon gondolkodsz, hogy az előző évek nyári hőségét alapul véve, milyen jó lenne a vén diófa árnyékában hűsölve hideg italt kortyolgatni, beszélgetni és élőzenét hallgatni, akkor nem számolsz viharral. Főleg nem egymás után kétszer, ha a programsorozatot júniusra és augusztusra tervezed... Most mégis ez történt velünk.
A héten volt olyan nap, amely viharosan indult, amit délutánra felváltott a napsütés és a fülledt meleg. Folyamatosan figyeltük az előrejelzést, én magam még ma reggel is abban bíztam, hogy a vihar átvonul felettünk és estére eső nélkül, kellemes hőmérsékleti viszonyok mellett megtarthatjuk a rendezvényt. Nem adjuk, fel három a magyar igazság, július 30-án újra megpróbáljuk!

loader

Aktuális...

  

... BOLDOG ÚJ ÉVET!           
Csemő Község Önkormányzat és a Csemői Polgármesteri Hivatal minden munkatársa nevében kívánok MINDENKINEK egészségben, boldogságban, sikerekben, eredményekben és mosolygásban gazdag 2020-as esztendőt!               

 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Az idei évben is folytatódnak a szokásos külterületi helyszíneken a polgármesteri fogadóórák a szerdai napokon. A pontos helyszínek, időpontok az eseménynaptárban olvashatóak. Minden héten hétfő délelőtt a Polgármesteri Hivatalban szintén fogadóórán várom a Kedves Ügyfeleket!   

 

... TÉL VAN!             
Kérem fokozott óvatossággal közlekedjenek! Az autókon legyen téligumi, legyen benne üzemanyag és pléd. Az időjárás kiszámíthatatlan, ami megnehezíti a biztonságos közlekedést. Ügyeljenek a szürkeségben a láthatóságra is!