2016.július 14.
KIPAKOLTUNK-BEPAKOLTUNK   

Összeszedtük az összes sátrunkat, padokat, asztalokat és az embereink „bevették magukat” a Putrisarki erdőbe. A Csemői Hagyományőrző Egyesület immár 6. alkalommal tartotta (volna) meg Összefogás napi rendezvényét. Szerdán fel is állították a sátrakat, aztán jött az esti vihar… A markos legényeknek rendesen kapaszkodniuk kellett a vasakba, de így is elhajoltak a vasváz elemei. A meteorológiai előrejelzés szerint a hétvégére is viharral érkezik az eső – így a szervezők meghozták a döntést: a rendezvényt nem tartják meg. A mai délután szemerkélő esőben pakoltunk vissza. Minden vizes volt, úgyhogy teríthettük ki a piac sátra alá a sátorfedéseket, mert a ponyvák csak szárazon tárolhatóak… Sajnálom a szervezőket.

loader

Aktuális...

  

... KEDVES CSEMŐIEK!            
A koronavírus járvány újra támad. Hetente többször írok lakossági tájékoztatót az aktualitásokról a települési weboldalra, illetve a saját és az önkormányzati közösségi oldalakra is. Olvasd, légy tájékozott... A "tarts távolságot" ajánlás újra aktuális!                 

... KONTÉNERES SZEMÉTSZÁLLÍTÁS 
Októberben is 4 pénteken, 4 helyszínen lesz lehetőség kommunális hulladék leadására - kizárólag csemői lakcímkártyával rendelkezők számára. Az időpontok és a helyszínek a teleplülési weboldalon olvashatóak.  
 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a járványhelyzetre tekintettel a polgármesteri külterületi fogadóórák - határozatlan ideig - elmaradnak. A polgármesteri hivatalban minden hétfőn 9.00 és 11.00 óra között a  fogadóórák egyelőre megmaradnak.       

 

... SZÜRETI BÁL - elmarad   
Nem okozok nagyobb meglepetést senkinek azzal, hogy a szeptember 12-ére tervezett rendezvényünk is elmarad, miután a Kormány döntése értelmében augusztus 15-e után továbbra sem lehet 500 főnél nagyobb zenés-táncos rendezvényt szervezni.