2016.július 14.
KIPAKOLTUNK-BEPAKOLTUNK   

Összeszedtük az összes sátrunkat, padokat, asztalokat és az embereink „bevették magukat” a Putrisarki erdőbe. A Csemői Hagyományőrző Egyesület immár 6. alkalommal tartotta (volna) meg Összefogás napi rendezvényét. Szerdán fel is állították a sátrakat, aztán jött az esti vihar… A markos legényeknek rendesen kapaszkodniuk kellett a vasakba, de így is elhajoltak a vasváz elemei. A meteorológiai előrejelzés szerint a hétvégére is viharral érkezik az eső – így a szervezők meghozták a döntést: a rendezvényt nem tartják meg. A mai délután szemerkélő esőben pakoltunk vissza. Minden vizes volt, úgyhogy teríthettük ki a piac sátra alá a sátorfedéseket, mert a ponyvák csak szárazon tárolhatóak… Sajnálom a szervezőket.

loader

Aktuális...

  

... BOLDOG ÚJ ÉVET!           
Csemő Község Önkormányzat és a Csemői Polgármesteri Hivatal minden munkatársa nevében kívánok MINDENKINEK egészségben, boldogságban, sikerekben, eredményekben és mosolygásban gazdag 2020-as esztendőt!               

 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Az idei évben is folytatódnak a szokásos külterületi helyszíneken a polgármesteri fogadóórák a szerdai napokon. A pontos helyszínek, időpontok az eseménynaptárban olvashatóak. Minden héten hétfő délelőtt a Polgármesteri Hivatalban szintén fogadóórán várom a Kedves Ügyfeleket!   

 

... TÉL VAN!             
Kérem fokozott óvatossággal közlekedjenek! Az autókon legyen téligumi, legyen benne üzemanyag és pléd. Az időjárás kiszámíthatatlan, ami megnehezíti a biztonságos közlekedést. Ügyeljenek a szürkeségben a láthatóságra is!