2016. július 4.
KÖZTISZTVISELŐK NAPJA  

Még az elmúlt hétvégéhez kapcsolódóan, el kell, hogy mondjam, mennyire büszke vagyok a hivatal köztisztviselőire. Bár 2001. óta minden év július 1-e munkaszüneti nap a közszférában, a közelgő falunapi rendezvény miatt dolgozott mindenki, és (szerintem az országban is egyedülálló módon) a polgármesteri hivatal sem volt zárva. Ezúton is köszönöm szépen a pozitív hozzáállásotokat, az egész éves munkátokat!
Augusztus végén bepótoljuk az elmaradt ünnepet!

loader

Aktuális...

  

... BOLDOG ÚJ ÉVET!           
Csemő Község Önkormányzat és a Csemői Polgármesteri Hivatal minden munkatársa nevében kívánok MINDENKINEK egészségben, boldogságban, sikerekben, eredményekben és mosolygásban gazdag 2020-as esztendőt!               

 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Az idei évben is folytatódnak a szokásos külterületi helyszíneken a polgármesteri fogadóórák a szerdai napokon. A pontos helyszínek, időpontok az eseménynaptárban olvashatóak. Minden héten hétfő délelőtt a Polgármesteri Hivatalban szintén fogadóórán várom a Kedves Ügyfeleket!   

 

... TÉL VAN!             
Kérem fokozott óvatossággal közlekedjenek! Az autókon legyen téligumi, legyen benne üzemanyag és pléd. Az időjárás kiszámíthatatlan, ami megnehezíti a biztonságos közlekedést. Ügyeljenek a szürkeségben a láthatóságra is!