2016. július 4.
KÖZTISZTVISELŐK NAPJA  

Még az elmúlt hétvégéhez kapcsolódóan, el kell, hogy mondjam, mennyire büszke vagyok a hivatal köztisztviselőire. Bár 2001. óta minden év július 1-e munkaszüneti nap a közszférában, a közelgő falunapi rendezvény miatt dolgozott mindenki, és (szerintem az országban is egyedülálló módon) a polgármesteri hivatal sem volt zárva. Ezúton is köszönöm szépen a pozitív hozzáállásotokat, az egész éves munkátokat!
Augusztus végén bepótoljuk az elmaradt ünnepet!

loader

Aktuális...

  

... KEDVES CSEMŐIEK!            
A koronavírus járvány újra támad. Hetente többször írok lakossági tájékoztatót az aktualitásokról a települési weboldalra, illetve a saját és az önkormányzati közösségi oldalakra is. Olvasd, légy tájékozott... A "tarts távolságot" ajánlás újra aktuális!                 

... KONTÉNERES SZEMÉTSZÁLLÍTÁS 
Októberben is 4 pénteken, 4 helyszínen lesz lehetőség kommunális hulladék leadására - kizárólag csemői lakcímkártyával rendelkezők számára. Az időpontok és a helyszínek a teleplülési weboldalon olvashatóak.  
 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a járványhelyzetre tekintettel a polgármesteri külterületi fogadóórák - határozatlan ideig - elmaradnak. A polgármesteri hivatalban minden hétfőn 9.00 és 11.00 óra között a  fogadóórák egyelőre megmaradnak.       

 

... SZÜRETI BÁL - elmarad   
Nem okozok nagyobb meglepetést senkinek azzal, hogy a szeptember 12-ére tervezett rendezvényünk is elmarad, miután a Kormány döntése értelmében augusztus 15-e után továbbra sem lehet 500 főnél nagyobb zenés-táncos rendezvényt szervezni.