2017. november 3.
A KULTURÁLIS KIÁLLÍTÓHELYRŐL           

Az egyetlen helyszín, ahol még építési munkák zajlanak, az a volt vadászház épületének teljes átalakítása. 
Késésben vagyunk, de a munkák vége felé közelítünk. Befejeződtek a belső burkolási munkák, következhet a szerelvényezés. 
A belső illetően „már csak” a feljárók összeszerelése, az utolsó festési réteg  van hátra, és lehet berendeznünk a helyiségeket. A külsőt illetően pedig a napelemek telepítése és a három fázisú villamos bekötés kiépítésére várunk, illetve az épület környezetének rendezése következik. Friss képeket az épület külsejéről és a belsejéről a közösségi oldalamon találsz.
Apropó!
A ház udvaráról és környezetéről annyit, hogy a rendbetétele a felújítási pályázatból nem finanszírozott, ugyanúgy, mint tavaly a zöldhalmi orvosi rendelő udvara. Erre saját erőt az idei évi költségvetésbe beterveztünk. Tulajdonképpen kezdhetnénk is, de amiért „nem fogjuk elkapkodni” az udvar és a környezet kialakítását az az, hogy ráépülő fejlesztésként pályázni kívánunk LEADER intézkedés keretein belül egy erdei tanösvény kialakítására, mely pályázati felhívás a hírek szerint még az idén megjelenik. Azért az nem lenne mindegy, hogy önerőből, vagy támogatásból tudjuk rendezni a környezetet… Nagyon nem…

 

loader

Aktuális...

  

... KEDVES CSEMŐIEK!            
A koronavírus járvány újra támad. Hetente többször írok lakossági tájékoztatót az aktualitásokról a települési weboldalra, illetve a saját és az önkormányzati közösségi oldalakra is. Olvasd, légy tájékozott... A "tarts távolságot" ajánlás újra aktuális!                 

... KONTÉNERES SZEMÉTSZÁLLÍTÁS 
Októberben is 4 pénteken, 4 helyszínen lesz lehetőség kommunális hulladék leadására - kizárólag csemői lakcímkártyával rendelkezők számára. Az időpontok és a helyszínek a teleplülési weboldalon olvashatóak.  
 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a járványhelyzetre tekintettel a polgármesteri külterületi fogadóórák - határozatlan ideig - elmaradnak. A polgármesteri hivatalban minden hétfőn 9.00 és 11.00 óra között a  fogadóórák egyelőre megmaradnak.       

 

... SZÜRETI BÁL - elmarad   
Nem okozok nagyobb meglepetést senkinek azzal, hogy a szeptember 12-ére tervezett rendezvényünk is elmarad, miután a Kormány döntése értelmében augusztus 15-e után továbbra sem lehet 500 főnél nagyobb zenés-táncos rendezvényt szervezni.