2017. november 13. 
"VISSZACSUPASZODOTT" A HÉT VEZÉR TÉR           

Az ősz közepén, készülvén a télre visszabontottuk a virágfal állványzatát a tartószerkezetig. Kicsit kiürült, de ki is tágult a tér, most pedig azon agyalunk, hogy milyen karácsonyi díszvilágítást kapjanak az oszlopok. 
Napok, sőt hetek óta készülődünk a hideg évszakra, téliesítettük az automata öntözőrendszereinket, folyamatosan gyűjtjük a faleveleket a közterületen és az önkormányzati tulajdonú ingatlanoknál. 
Az is tervünk, hogy a Petőfi utca elején lévő nagy platán fákat kitermeltetjük és helyettük méretükben kisebb díszfákat ültetünk. A platánok folyamatosan nyomják fel a díszburkolatot az óvoda előtt és a téren is, egyre komolyabb veszélynek vannak kitéve a mögöttük lévő lakóházak, az ovi kerítése és maga az épület is. Elvi megállapodásunk van szakemberekkel, hogy a fáért cserébe elvégzik a letermelést. Nekünk a gyökerek marása és az új fasor telepítése, és a terület rendezése kerülne pénzükbe. Időjárás függvényében ugyan, de még az ideén szeretnénk a munkákat elvégezni.     

 

loader

Aktuális...

  

... KEDVES CSEMŐIEK!            
A koronavírus járvány újra támad. Hetente többször írok lakossági tájékoztatót az aktualitásokról a települési weboldalra, illetve a saját és az önkormányzati közösségi oldalakra is. Olvasd, légy tájékozott... A "tarts távolságot" ajánlás újra aktuális!                 

... KONTÉNERES SZEMÉTSZÁLLÍTÁS 
Októberben is 4 pénteken, 4 helyszínen lesz lehetőség kommunális hulladék leadására - kizárólag csemői lakcímkártyával rendelkezők számára. Az időpontok és a helyszínek a teleplülési weboldalon olvashatóak.  
 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a járványhelyzetre tekintettel a polgármesteri külterületi fogadóórák - határozatlan ideig - elmaradnak. A polgármesteri hivatalban minden hétfőn 9.00 és 11.00 óra között a  fogadóórák egyelőre megmaradnak.       

 

... SZÜRETI BÁL - elmarad   
Nem okozok nagyobb meglepetést senkinek azzal, hogy a szeptember 12-ére tervezett rendezvényünk is elmarad, miután a Kormány döntése értelmében augusztus 15-e után továbbra sem lehet 500 főnél nagyobb zenés-táncos rendezvényt szervezni.