LEVÉL JÖTT AZ MNV ZRT-TŐL.... azt írja, hogy aszongya:    

Az MNV Zrt. Igazgatósága 223/2016. (IV.29.) sz. határozatban döntött 30 darab műanyag stadionszék (összes becsült forgalmi érték 27.300.-Ft) önkormányzatunk részére történő térítésmentes átruházása tárgyában.

Lesznek tehát Puskás stadionszékből kispadok a Sportcentrumban!
További idézet az értesítő levélből: a szerződéskötés és a birtokátruházás konkrét részleteivel kapcsolatban az MNV Zrt. illetékes szervezeti egysége a napokban felveszi az önkormányzattal a kapcsolatot.
Várjuk…

loader

Aktuális...

  

... KEDVES CSEMŐIEK!            
A koronavírus járvány újra támad. Hetente többször írok lakossági tájékoztatót az aktualitásokról a települési weboldalra, illetve a saját és az önkormányzati közösségi oldalakra is. Olvasd, légy tájékozott... A "tarts távolságot" ajánlás újra aktuális!                 

... KONTÉNERES SZEMÉTSZÁLLÍTÁS 
Októberben is 4 pénteken, 4 helyszínen lesz lehetőség kommunális hulladék leadására - kizárólag csemői lakcímkártyával rendelkezők számára. Az időpontok és a helyszínek a teleplülési weboldalon olvashatóak.  
 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a járványhelyzetre tekintettel a polgármesteri külterületi fogadóórák - határozatlan ideig - elmaradnak. A polgármesteri hivatalban minden hétfőn 9.00 és 11.00 óra között a  fogadóórák egyelőre megmaradnak.       

 

... SZÜRETI BÁL - elmarad   
Nem okozok nagyobb meglepetést senkinek azzal, hogy a szeptember 12-ére tervezett rendezvényünk is elmarad, miután a Kormány döntése értelmében augusztus 15-e után továbbra sem lehet 500 főnél nagyobb zenés-táncos rendezvényt szervezni.