2019. június 6.             
KEDVES CSEMŐIEK!            

Néhány hónappal ezelőtt azt írtam, hogy elkezdődik az év nagy kalandja! 21 év után újra megmutathatjuk CSEMÕT, az értékeinket Európának és bemutathatjuk, hogy mennyit és miben fejlődtünk.
A munka nagy részét mára elvégeztük; nyugodtan várhatjuk a döntnököket, mert sokan és sokat dolgoztunk! Az elmúlt hónapokban a felhívásokra több százan mozdultak meg, de enélkül is, bármerre
mentünk, mindenhol kapáló, locsoló, festő, és gereblyéző embereket találtunk a hét minden napján.
Óriási boldogság ez!
Köszönöm MINDENKINEK, aki fontosnak érezte, hogy bármilyen formában tegyen az ápolt települési környezetünk kialakításáért!
Szeretném nagy nyilvánosság előtt külön is megköszönni LENDÉR JÓZSEF és a KÖZFOGLALKOZTATOTTI ÁLLOMÁNY munkáját, mert sokszor erőn felül és hétvégén is szó nélkül végezték feladataikat - hálás vagyok érte!
Alig több, mint három hét van hátra a zsűri látogatásáig. Természetes, hogy mindenki fárad, mégis arra kérem Önöket, hogy a felkészülés hajráját is az eddig jellemző aktivitással éljük meg! Tegyük a dolgunk, ahogy eddig is tettük, mert a sok munkának meg lesz az eredménye!
Kedves Csemőiek!
Köszönöm a partnerséget, a Képviselő-testület munkáját, köszönöm a lelkesedést és köszönöm azt a sok biztatást, amivel világ legjobb dolga volt ebben a félévben Csemő polgármesterének lenni!

 

loader

Aktuális...

  

... KEDVES CSEMŐIEK!            
A koronavírus járvány újra támad. Hetente többször írok lakossági tájékoztatót az aktualitásokról a települési weboldalra, illetve a saját és az önkormányzati közösségi oldalakra is. Olvasd, légy tájékozott... A "tarts távolságot" ajánlás újra aktuális!                 

... KONTÉNERES SZEMÉTSZÁLLÍTÁS 
Az év végén: november utolsó és december első három péntekén, 4 helyszínen lesz lehetőség kommunális hulladék leadására - kizárólag csemői lakcímkártyával rendelkezők számára. Az időpontok és a helyszínek a teleplülési weboldalon olvashatóak.  
 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a járványhelyzetre tekintettel a polgármesteri külterületi fogadóórák - határozatlan ideig - elmaradnak. A polgármesteri hivatalban minden hétfőn 9.00 és 11.00 óra között a  fogadóórák egyelőre megmaradnak.       

 

... RENDEZVÉNYEK NÉLKÜL    
A járványhelyzetre tekintettel, elővigyázatosságból NEM SZERVEZÜNK ÉS NEM RENDEZÜNK PROGRAMOT!