2019. június 9.             
SIKERES CEGLÉDI HÉTVÉGÉNK VOLT             

Szombaton a Laska fesztiválon képviseltük Csemőt. Turcsán István csülkös laskája megnyerte a „laska másként” kategóriáját, I. helyezett lett. Sokan voltak kíváncsiak a győztes ételre, minden látogató számára biztosítottuk a kóstolás lehetőségét. Vendégünk Petrik Tamás és Majnár Anita is, akikre másnap komoly munka várt – Csemőt kvalifikálni a Nemzeti Vágta budapesti nagydöntőjébe.
Vasárnap is szikrázó napsütés fogadta a versenyzőket és a szurkolókat Cegléden, a Budai úti fürdőnél kialakított lovas pályán. Hagyomány részünkről, hogy Tamás tiszteletére sátrakat rendezünk be, ahol a szervezők, a résztvevők, a Vágta személyzete számára egész napos vendéglátást biztosítunk.  
Tamás kétszer indult Viccessel a Ceglédi Vágtán, és mindkétszer diadalmaskodni tudtak, az idei évi cél a triplázás elérése volt.
Tamás „húzott” egy merészet: a ceglédi futamokon nem Viccessel, hanem a vágta győztes lova testvérével, Marokkóval indult. Marokkó tartalék ló, amelyet Tamás tesztelni szeretett volna verseny körülmények között. Tamás és Marokkó magabiztosan nyerte az előfutamát és délután a döntőben, igaz szorosabb versenyben, de újra győzni tudtak – ezzel sikeresen kvalifikálták Csemőt a nagydöntőre. Marokkó nagyon jól vizsgázott, de ha nem, jön közbe sérülés, akkor Tamás Budapesten Viccessel tervez indulni...  

 

loader

Aktuális...

  

... KEDVES CSEMŐIEK!            
A koronavírus járvány újra támad. Hetente többször írok lakossági tájékoztatót az aktualitásokról a települési weboldalra, illetve a saját és az önkormányzati közösségi oldalakra is. Olvasd, légy tájékozott... A "tarts távolságot" ajánlás újra aktuális!                 

... KONTÉNERES SZEMÉTSZÁLLÍTÁS 
Az év végén: november utolsó és december első három péntekén, 4 helyszínen lesz lehetőség kommunális hulladék leadására - kizárólag csemői lakcímkártyával rendelkezők számára. Az időpontok és a helyszínek a teleplülési weboldalon olvashatóak.  
 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a járványhelyzetre tekintettel a polgármesteri külterületi fogadóórák - határozatlan ideig - elmaradnak. A polgármesteri hivatalban minden hétfőn 9.00 és 11.00 óra között a  fogadóórák egyelőre megmaradnak.       

 

... RENDEZVÉNYEK NÉLKÜL    
A járványhelyzetre tekintettel, elővigyázatosságból NEM SZERVEZÜNK ÉS NEM RENDEZÜNK PROGRAMOT!