2019. június 10.             
CSODÁS MEGLEPETÉST KAPTAM             

Pünkösd hétfőjének reggelén, megittam a kávém, elszívtam hozzá a „kötelező” két szál cigarettámat és úgy gondoltam, kimegyek az irodámba, és nyugodt körülmények között „összerakom” a június 12-i virágos főpróba anyagát. Amikor kiértem, nyüzsgő központot találtam: a parkolókba autók, a kapuk nyitva és emberek sürögtek-forogtak a játszótérten és az egészségház környezetében. 
Lendér József (más a sokadik) csapatot szervezett a központi rendelő külső festésére.
Megmondom őszintén én már „elengedttem”, hogy a zsűri időpontjáig ezt a feladatot el tudjuk végezni, így óriási meglepetés volt, Nyíri Sándor, Huszti Attila, Lendér Norbert, Tokaji Róbert és Lendér József szabadnapjukat áldozták arra, hogy ez a feladat is megvalósulhasson.
Hálásan köszönöm!

 

loader

Aktuális...

  

... KEDVES CSEMŐIEK!            
A koronavírus járvány újra támad. Hetente többször írok lakossági tájékoztatót az aktualitásokról a települési weboldalra, illetve a saját és az önkormányzati közösségi oldalakra is. Olvasd, légy tájékozott... A "tarts távolságot" ajánlás újra aktuális!                 

... KONTÉNERES SZEMÉTSZÁLLÍTÁS 
Az év végén: november utolsó és december első három péntekén, 4 helyszínen lesz lehetőség kommunális hulladék leadására - kizárólag csemői lakcímkártyával rendelkezők számára. Az időpontok és a helyszínek a teleplülési weboldalon olvashatóak.  
 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a járványhelyzetre tekintettel a polgármesteri külterületi fogadóórák - határozatlan ideig - elmaradnak. A polgármesteri hivatalban minden hétfőn 9.00 és 11.00 óra között a  fogadóórák egyelőre megmaradnak.       

 

... RENDEZVÉNYEK NÉLKÜL    
A járványhelyzetre tekintettel, elővigyázatosságból NEM SZERVEZÜNK ÉS NEM RENDEZÜNK PROGRAMOT!