2019. június 12.             
FŐPRÓBÁZTUNK              

Nálunk járt a Magyar Turisztikai Ügynökég delegációja. Vizsgáztunk. Valós idejű főpróbát tartottunk a zsűri napra. Sorrendben jártuk be a bemutatandó helyszíneket, végighallgattuk a bemutatókat.
Iszonyatosan meleg volt, és erre kell készülnünk július 3-án is, úgyhogy a bejárás arra is jó volt, hogy kijelöljük azokat az árnyékos helyeket is, ahol nem kapnak hőgutát a vendégeink, miközben hallgatják az előadásokat.
Szerintem jól sikerült nap, s bár azért vérzik a szívem, hogy két helyszín (iskola, Csuda-Csikó tanya) meglátogatása az időkorlát miatt nem fér bele a programba – úgy érzem, hogy sikerült ütős bemutatkozást összeállítanunk.     
A zsűri nap (a prezentáció kivételével) nyilvános!
Az útvonalat, és az időpontokat közzé is tettem a Hímrondóban annak érdekében, hogy aki tud és akar, részt tudjon venni a bejáráson.      

 

loader

Aktuális...

  

... KEDVES CSEMŐIEK!            
A koronavírus járvány újra támad. Hetente többször írok lakossági tájékoztatót az aktualitásokról a települési weboldalra, illetve a saját és az önkormányzati közösségi oldalakra is. Olvasd, légy tájékozott... A "tarts távolságot" ajánlás újra aktuális!                 

... KONTÉNERES SZEMÉTSZÁLLÍTÁS 
Az év végén: november utolsó és december első három péntekén, 4 helyszínen lesz lehetőség kommunális hulladék leadására - kizárólag csemői lakcímkártyával rendelkezők számára. Az időpontok és a helyszínek a teleplülési weboldalon olvashatóak.  
 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a járványhelyzetre tekintettel a polgármesteri külterületi fogadóórák - határozatlan ideig - elmaradnak. A polgármesteri hivatalban minden hétfőn 9.00 és 11.00 óra között a  fogadóórák egyelőre megmaradnak.       

 

... RENDEZVÉNYEK NÉLKÜL    
A járványhelyzetre tekintettel, elővigyázatosságból NEM SZERVEZÜNK ÉS NEM RENDEZÜNK PROGRAMOT!