2019. december 17.             
UTOLSÓ TESTÜLETI ÜLÉS                                        

Azért van annak egy diszkrét bája, amikor az utolsó ülésre készülök az évben. Mindig „panaszkodom” arról, hogy a mi munkánknak sem eleje, sem vége nincs. Ezért jók ezek az alkalmak, amikor azért megállhatunk egy pillanatra és ha a munkát nem is, de az évet lezárhatjuk.     
Polgármesterként ezt a hatodik alkalommal élem meg – és egyre jobban viselem! Ehhez nyilván a rutin mellett az is hozzájárul, hogy nem unatkoztunk 2019-ben (sem). Ha címszavakban kellene összefoglalnom, mi is történt velünk ebben az esztendőben, ilyeneket írnék: építettünk, felújítottunk, versenyeztünk, ünnepeltünk, választottunk. Majdnem teljesen olyan év volt, amilyet elterveztem, csak a fránya kerékpárút…
A testületi ülésen megköszöntem a Képviselő-testület tagjainak nagyfokú bizalmát és az idei évi együttműködést. Érzem a bizalmat és a megbecsülést a részükről – és ez azon túl, hogy fontos, sok erőt is ad!  

 

loader

Aktuális...

  

... KEDVES CSEMŐIEK!            
A járványveszély csillapodik, fokozatosan visszatér az életeünk a veszélyhelyzte előtti mindennapokhoz. A "maradj otthon" feladatát a "tarts távolságot" ajánlás betartása váltotta fel.                

... KONTÉNERES SZEMÉTSZÁLLÍTÁS 
Júniusban is 4 pénteken, 4 helyszínen lesz lehetőség kommunális hulladék leadására - kizárólag csemői lakcímkártyával rendelkezők számára. Az időpontok és a helyszínek a t4eleplülési weboldalon és itt az eseménynaptárban is olvashatóak.  
 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy ebben  a hónapban június 16-án, kedden a zöldhalmi közösségi háznál, június 17-én, szerdán a 12. sz. boltnál és június 24-én szerdán a hantházi boltnál várok szeretettel minden érdeklődőt. A kezdfési időpont minden esetben 15.00 óra. A kinti helyszínek mellett minden hétfőn 9.00 és 11.00 óra között a Községházán is tartok fogadóórát.      

 

... TRIANON 100   
Feltölésre kerültek a csemői weboldalra a TRIANONI megemlékezésen készült képek! Azoknak,akik ott voltak és azoknak is,akik nem. A képbemutató aa teljesség igénye nélkül készült. A weboldal Képtárában a korábbi rendezvények képei mellett csemői programok és nevezetességek képei is elérhetőek.