2019. december 17.             
UTOLSÓ TESTÜLETI ÜLÉS                                        

Azért van annak egy diszkrét bája, amikor az utolsó ülésre készülök az évben. Mindig „panaszkodom” arról, hogy a mi munkánknak sem eleje, sem vége nincs. Ezért jók ezek az alkalmak, amikor azért megállhatunk egy pillanatra és ha a munkát nem is, de az évet lezárhatjuk.     
Polgármesterként ezt a hatodik alkalommal élem meg – és egyre jobban viselem! Ehhez nyilván a rutin mellett az is hozzájárul, hogy nem unatkoztunk 2019-ben (sem). Ha címszavakban kellene összefoglalnom, mi is történt velünk ebben az esztendőben, ilyeneket írnék: építettünk, felújítottunk, versenyeztünk, ünnepeltünk, választottunk. Majdnem teljesen olyan év volt, amilyet elterveztem, csak a fránya kerékpárút…
A testületi ülésen megköszöntem a Képviselő-testület tagjainak nagyfokú bizalmát és az idei évi együttműködést. Érzem a bizalmat és a megbecsülést a részükről – és ez azon túl, hogy fontos, sok erőt is ad!  

 

loader

Aktuális...

  

... BOLDOG ÚJ ÉVET!           
Csemő Község Önkormányzat és a Csemői Polgármesteri Hivatal minden munkatársa nevében kívánok MINDENKINEK egészségben, boldogságban, sikerekben, eredményekben és mosolygásban gazdag 2020-as esztendőt!               

 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Az idei évben is folytatódnak a szokásos külterületi helyszíneken a polgármesteri fogadóórák a szerdai napokon. A pontos helyszínek, időpontok az eseménynaptárban olvashatóak. Minden héten hétfő délelőtt a Polgármesteri Hivatalban szintén fogadóórán várom a Kedves Ügyfeleket!   

 

... TÉL VAN!             
Kérem fokozott óvatossággal közlekedjenek! Az autókon legyen téligumi, legyen benne üzemanyag és pléd. Az időjárás kiszámíthatatlan, ami megnehezíti a biztonságos közlekedést. Ügyeljenek a szürkeségben a láthatóságra is!