2020. január 16.              
SZÁLLÁSHELY FEJLESZTÉS                                        

A projekt helyszíne a Csemői Kulturális Kiállítóhely épülete. A projekt során funkció bővítő beruházással szálláshelyeket létesítünk az épület emeleti (1 db 2 ágyas szoba; 1 db 3 ágyas szoba) részében. A földszinten a vendégek kiszolgálására kialakításra kerül egy főzőkonyha-rész és étkező.
A szobákat egyedi tervezésű bútorokkal látjuk el, a konyhába beépített berendezések kerülnek. Az egyedi tervezést és gyártást elsősorban a rendelkezésre álló helyiség méretek és beosztás indokolja. Az eszközök kivitelezése az átlagos szállodai követelményeknek felel meg.
A kivitelezőnek 2019. december 02-án átadtuk a munkaterületet és 2020. január 06-án ténylegesen elkezdődött a projekt fizikai megvalósítása. Az átadás szerződött határideje: 120 nap.
A LEADER intézkedés keretében megvalósuló projekt teljes elszámolható költsége bruttó 10.031.463 Ft, a megítélt támogatás összege: 9.529.883 Ft. A kivitelezésről igyekszem a közösségi oldalainkon folyamatosan friss képeket közreadni.  

 

loader

Aktuális...

  

... KEDVES CSEMŐIEK!            
A koronavírus járvány újra támad. Hetente többször írok lakossági tájékoztatót az aktualitásokról a települési weboldalra, illetve a saját és az önkormányzati közösségi oldalakra is. Olvasd, légy tájékozott... A "tarts távolságot" ajánlás újra aktuális!                 

... KONTÉNERES SZEMÉTSZÁLLÍTÁS 
Októberben is 4 pénteken, 4 helyszínen lesz lehetőség kommunális hulladék leadására - kizárólag csemői lakcímkártyával rendelkezők számára. Az időpontok és a helyszínek a teleplülési weboldalon olvashatóak.  
 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a járványhelyzetre tekintettel a polgármesteri külterületi fogadóórák - határozatlan ideig - elmaradnak. A polgármesteri hivatalban minden hétfőn 9.00 és 11.00 óra között a  fogadóórák egyelőre megmaradnak.       

 

... SZÜRETI BÁL - elmarad   
Nem okozok nagyobb meglepetést senkinek azzal, hogy a szeptember 12-ére tervezett rendezvényünk is elmarad, miután a Kormány döntése értelmében augusztus 15-e után továbbra sem lehet 500 főnél nagyobb zenés-táncos rendezvényt szervezni.