2020. január 16.              
SZÁLLÁSHELY FEJLESZTÉS                                        

A projekt helyszíne a Csemői Kulturális Kiállítóhely épülete. A projekt során funkció bővítő beruházással szálláshelyeket létesítünk az épület emeleti (1 db 2 ágyas szoba; 1 db 3 ágyas szoba) részében. A földszinten a vendégek kiszolgálására kialakításra kerül egy főzőkonyha-rész és étkező.
A szobákat egyedi tervezésű bútorokkal látjuk el, a konyhába beépített berendezések kerülnek. Az egyedi tervezést és gyártást elsősorban a rendelkezésre álló helyiség méretek és beosztás indokolja. Az eszközök kivitelezése az átlagos szállodai követelményeknek felel meg.
A kivitelezőnek 2019. december 02-án átadtuk a munkaterületet és 2020. január 06-án ténylegesen elkezdődött a projekt fizikai megvalósítása. Az átadás szerződött határideje: 120 nap.
A LEADER intézkedés keretében megvalósuló projekt teljes elszámolható költsége bruttó 10.031.463 Ft, a megítélt támogatás összege: 9.529.883 Ft. A kivitelezésről igyekszem a közösségi oldalainkon folyamatosan friss képeket közreadni.  

 

loader

Aktuális...

  

... BOLDOG ÚJ ÉVET!           
Csemő Község Önkormányzat és a Csemői Polgármesteri Hivatal minden munkatársa nevében kívánok MINDENKINEK egészségben, boldogságban, sikerekben, eredményekben és mosolygásban gazdag 2020-as esztendőt!               

 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Az idei évben is folytatódnak a szokásos külterületi helyszíneken a polgármesteri fogadóórák a szerdai napokon. A pontos helyszínek, időpontok az eseménynaptárban olvashatóak. Minden héten hétfő délelőtt a Polgármesteri Hivatalban szintén fogadóórán várom a Kedves Ügyfeleket!   

 

... TÉL VAN!             
Kérem fokozott óvatossággal közlekedjenek! Az autókon legyen téligumi, legyen benne üzemanyag és pléd. Az időjárás kiszámíthatatlan, ami megnehezíti a biztonságos közlekedést. Ügyeljenek a szürkeségben a láthatóságra is!