2020. január 17.              
SÍNEN VAGYUNK...                                         

… ami azt jelenti, hogy minden elnyert pályázatunk kapcsán „beindultunk”.
Van olyan intézkedés (VP LEADER szálláshely), ahol már a kivitelezés zajlik, míg más pályázatok estén a „papírozás”. Vegyük sorára, hogy hol tartunk:
- a Magyar Falu Programban (továbbiakban MFP) a temető belső úthálózatának fejlesztése kapcsán az ajánlatok értékelése után kiválasztásra került a kivitelező – már „csak” az optimális időjárási viszonyokon múlik, hogy mikor kezdődhet a kivitelezés.
- Szintén az MFP keretein belül az önkormányzati gépbeszerzéses pályázatban a szállító már megrendelte az oldalvágót, bármelyik nap várható a szállítás.
- Az önkormányzati fejlesztés BM-es pályázatban a belterületi útfelújítás tárgyában nyert támogatás kapcsán várjuk az ajánlattételre felkért szereplők jelentkezését (január 21-ig adhatják be ajánlatukat) és ugyanígy a fejlesztés műszaki ellenőri tevékenységének ellátására is felkértünk három szakembert, hogy adjon ajánlatot.
- Az MFP önkormányzati út felújításban nyertünk forrást a zöldhalmi Iskola dűlőben 509 méter hengerel melegaszfalttal történő felújítására. Kiválasztásra került a kivitelező, itt, ahogy a belterületi útjavítás kapcsán is az időjárás fogja eldönteni, hogy mikor kezdődik a kivitelezés. Még a tavasszal mindkét fejlesztés meg fog valósulni.  
Döntésre vár továbbá a LEADER intézkedésben az Ökocentrumban kialakítandó tanösvény eszközeinek beszerzésére beadott pályázati jelentkezésünk, ahogy az új, két csoportos mini bölcsőde létesítésére a PM-hez beadott pályázatunk is.
Mondom én, hogy sínen vagyunk…

 

loader

Aktuális...

  

... BOLDOG ÚJ ÉVET!           
Csemő Község Önkormányzat és a Csemői Polgármesteri Hivatal minden munkatársa nevében kívánok MINDENKINEK egészségben, boldogságban, sikerekben, eredményekben és mosolygásban gazdag 2020-as esztendőt!               

 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Az idei évben is folytatódnak a szokásos külterületi helyszíneken a polgármesteri fogadóórák a szerdai napokon. A pontos helyszínek, időpontok az eseménynaptárban olvashatóak. Minden héten hétfő délelőtt a Polgármesteri Hivatalban szintén fogadóórán várom a Kedves Ügyfeleket!   

 

... TÉL VAN!             
Kérem fokozott óvatossággal közlekedjenek! Az autókon legyen téligumi, legyen benne üzemanyag és pléd. Az időjárás kiszámíthatatlan, ami megnehezíti a biztonságos közlekedést. Ügyeljenek a szürkeségben a láthatóságra is!