2020. január 22.              
MAGYAR KULTÚRA NAPJA                                         

Már az előző ciklus kezdetétől tudatos koncepcióval építettük fel a közösségi rendezvények programját. Hagyományosan a Magyar Kultúra Napjának megünneplésével indítjuk az évet. Az idén még az a „bravúr” is sikerült, hogy a napján tarthattuk a rendezvényt. 2020-ban Balázs Péter Kossuth- és Jászai díjas színművész, színház igazgató volt a vendégünk, akit telt ház fogadott a Községháza dísztermében. Volt már a korábbi években próza (Pécsi Ildikó), csak zene (Hűvösvölgyi Ildikó és Kautzky Armand), vegyes műfaj (Koltai Róbert) és életrajzi előadás (Hernádi Judit). Most a „beszélgetős” műfaj jelent meg a színpadon Szatmári Gábor műsorvezetésével. A művész úr mesélt, szavalt, és majdnem énekelt is. Eredetileg úgy készült és mi is, hogy több slágert is előad az est folyamán, aztán jöttek az újabb sztorik és éneklés nélkül is gyorsan elröppent 80 perc…    

 

loader

Aktuális...

  

... KEDVES CSEMŐIEK!            
A koronavírus járvány újra támad. Hetente többször írok lakossági tájékoztatót az aktualitásokról a települési weboldalra, illetve a saját és az önkormányzati közösségi oldalakra is. Olvasd, légy tájékozott... A "tarts távolságot" ajánlás újra aktuális!                 

... KONTÉNERES SZEMÉTSZÁLLÍTÁS 
Októberben is 4 pénteken, 4 helyszínen lesz lehetőség kommunális hulladék leadására - kizárólag csemői lakcímkártyával rendelkezők számára. Az időpontok és a helyszínek a teleplülési weboldalon olvashatóak.  
 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a járványhelyzetre tekintettel a polgármesteri külterületi fogadóórák - határozatlan ideig - elmaradnak. A polgármesteri hivatalban minden hétfőn 9.00 és 11.00 óra között a  fogadóórák egyelőre megmaradnak.       

 

... SZÜRETI BÁL - elmarad   
Nem okozok nagyobb meglepetést senkinek azzal, hogy a szeptember 12-ére tervezett rendezvényünk is elmarad, miután a Kormány döntése értelmében augusztus 15-e után továbbra sem lehet 500 főnél nagyobb zenés-táncos rendezvényt szervezni.