2020. január 28.              
EGY OKLEVÉL TÖRTÉNETE                                         

Igyekszem szakmai dolgokról beszámolni itt a naplóban, viszonylag kevés magánéleti történésről írok. Most azért teszek kivételt, mert a mai napon véget ért egy bő másfél éves szakasza az életemnek, ami egy oklevéllel zárult. Nagyon örültem, amikor 2018. nyarán felfedeztem egy hirdetést arról, hogy a Testnevelési Egyetem sportmédia szakirányú posztgraduális képzést hirdet. A sikeres felvételi után kiderült, hogy minden csütörtökön és pénteken 16.30 és 20.30 között, szombatonként 9.00 és 16.00 óra között lesznek az előadások és gyakorlatok.
2018. november 16-ig minden optimálisnak tűnt. Aznap lett nyilvános, hogy megnyertük a Virágos Magyarország környezetszépítő verseny falu kategóriáját és a jogot arra, hogy a nemzetközi versenyben induljunk – így egy hatalmas rohanássá vált a tavalyi év első féléve.
Sok órát mulasztottam, több beadandó feladatot és gyakorlatot egyénileg kellett pótolnom – de túléltem és összességében boldog vagyok attól, hogy a közé a 11 fő közé tartozom, akik elsőként mondhatják el magukról, hogy sportmédia szakértők lettek. Hogy ez az elnevezés mit takar? Leegyszerűsítve azt, hogy okleveles sportriporter, kommentátor és sportújságíró (is) vagyok, illetve lehetek…             

 

loader

Aktuális...

  

... BOLDOG ÚJ ÉVET!           
Csemő Község Önkormányzat és a Csemői Polgármesteri Hivatal minden munkatársa nevében kívánok MINDENKINEK egészségben, boldogságban, sikerekben, eredményekben és mosolygásban gazdag 2020-as esztendőt!               

 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Az idei évben is folytatódnak a szokásos külterületi helyszíneken a polgármesteri fogadóórák a szerdai napokon. A pontos helyszínek, időpontok az eseménynaptárban olvashatóak. Minden héten hétfő délelőtt a Polgármesteri Hivatalban szintén fogadóórán várom a Kedves Ügyfeleket!   

 

... TÉL VAN!             
Kérem fokozott óvatossággal közlekedjenek! Az autókon legyen téligumi, legyen benne üzemanyag és pléd. Az időjárás kiszámíthatatlan, ami megnehezíti a biztonságos közlekedést. Ügyeljenek a szürkeségben a láthatóságra is!