2020. január 28.              
EGY OKLEVÉL TÖRTÉNETE                                         

Igyekszem szakmai dolgokról beszámolni itt a naplóban, viszonylag kevés magánéleti történésről írok. Most azért teszek kivételt, mert a mai napon véget ért egy bő másfél éves szakasza az életemnek, ami egy oklevéllel zárult. Nagyon örültem, amikor 2018. nyarán felfedeztem egy hirdetést arról, hogy a Testnevelési Egyetem sportmédia szakirányú posztgraduális képzést hirdet. A sikeres felvételi után kiderült, hogy minden csütörtökön és pénteken 16.30 és 20.30 között, szombatonként 9.00 és 16.00 óra között lesznek az előadások és gyakorlatok.
2018. november 16-ig minden optimálisnak tűnt. Aznap lett nyilvános, hogy megnyertük a Virágos Magyarország környezetszépítő verseny falu kategóriáját és a jogot arra, hogy a nemzetközi versenyben induljunk – így egy hatalmas rohanássá vált a tavalyi év első féléve.
Sok órát mulasztottam, több beadandó feladatot és gyakorlatot egyénileg kellett pótolnom – de túléltem és összességében boldog vagyok attól, hogy a közé a 11 fő közé tartozom, akik elsőként mondhatják el magukról, hogy sportmédia szakértők lettek. Hogy ez az elnevezés mit takar? Leegyszerűsítve azt, hogy okleveles sportriporter, kommentátor és sportújságíró (is) vagyok, illetve lehetek…             

 

loader

Aktuális...

  

... KEDVES CSEMŐIEK!            
A koronavírus járvány újra támad. Hetente többször írok lakossági tájékoztatót az aktualitásokról a települési weboldalra, illetve a saját és az önkormányzati közösségi oldalakra is. Olvasd, légy tájékozott... A "tarts távolságot" ajánlás újra aktuális!                 

... KONTÉNERES SZEMÉTSZÁLLÍTÁS 
Októberben is 4 pénteken, 4 helyszínen lesz lehetőség kommunális hulladék leadására - kizárólag csemői lakcímkártyával rendelkezők számára. Az időpontok és a helyszínek a teleplülési weboldalon olvashatóak.  
 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a járványhelyzetre tekintettel a polgármesteri külterületi fogadóórák - határozatlan ideig - elmaradnak. A polgármesteri hivatalban minden hétfőn 9.00 és 11.00 óra között a  fogadóórák egyelőre megmaradnak.       

 

... SZÜRETI BÁL - elmarad   
Nem okozok nagyobb meglepetést senkinek azzal, hogy a szeptember 12-ére tervezett rendezvényünk is elmarad, miután a Kormány döntése értelmében augusztus 15-e után továbbra sem lehet 500 főnél nagyobb zenés-táncos rendezvényt szervezni.