2020. május 6.                
ELLENŐRZÉST KAPTUNK                                          

Vészhelyzet ide, kijárási korlátozás oda – ma vendégeink voltak, akik a külterületi dűlőút pályázat végeztek ellenőrzést. Arra voltak kíváncsiak, hogy a pályázatban beszerzett két gép megvan-e, és egyezik-e az a gyári, gyártási szám, amit a vétel kapcsán lejelentettünk. Megtekintették az elkészült négy útalapot is, elégedetten nyugtázták, hogy azok is helyükön vannak, s bár elég lett volna egy projekttáblát kihelyezni (ez meg is történt a hivatal aulájában) - minden dűlőút elején is fényképezhettek. Az ellenőrzésről jegyzőkönyv készült, ami hiányosságot nem állapított meg.    
Ez kifejezetten pozitív élmény volt – örülök, hogy láttam, így is lehet!  

 

loader

Aktuális...

  

... HELYZET VAN           
MAgyarország Kormánya rendkívüli veszélyhelyzetet hirdetett ki az új koronavírus okozta járványhelyzet miatt. Veszélyhelyzetben redkívüli jogrend is érvényesül. A kialakult helyzetben az önkormányzati intézmények 2020. március 16-tól - visszavonásig érvényes működési rendjéről lakossági rtájékoztató jelent meg a települési weboildalon és a hivatalos közösségi oldalon.                

... VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!             
Kérem, hogy csak hivatalos hírforrásokból tájékozódjanak! Kísérjék figyelemmel a hivatalos (https://koronavirus.gov.hu) kormányzati tájékoztató oldalt és Csemőre vonatkozóan az önkormányzat internetes és közösségi oldalainak közleményeit. 
 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
2020. március 16-tól a polgármesteri fogadóórák szünetelnek. Elérhető vagyok telefonon, e-mailon, messengeren, viberen, pages alkalmazásokban, illetve a közösségi oldalakon. Kérem a megértésüket!     

 

... Telefon: (06-70)600-3844
   
 E-mail: polgarmester@csemo.hu
     facebook:https://www.facebook.com/drlakosroland/