2020. május 8.                
MAGYAR FALU PROGRAM 2020.                                           

Újabb pályázatokat adtunk be. A veszélyhelyzet ellenére a Program nem állt le, így a megjelent felhívásokra két újabb pályázat került benyújtásra a Magyar Államkincstárhoz.
A zöldhalmi településrészen, a Mikebudai úton, két rossz állapotú útszakasz, összesen 560 m hosszon történő burkolat felújítását tartalmazza az egyik pályázatunk, beleértve a Ceglédi úti közúti csatlakozást is. Siker esetén a megvalósítás során profilírozásra kerülnek a hiányzó padkák is.  A projekt teljes költsége: bruttó 29 967 223,86.-Ft, amely összeg 95,21 %-a fordítható kivitelezésre, 4,79 %-a tervezés, műszaki ellenőrzés és a projekt menedzsment költségére számolható el.             
A másik intézkedéssel a központi egészségház gyermekorvosi rendelőjének építészeti felújítását, az épületrész energetikai korszerűsítését és valamennyi rendelőt megújuló energiával ellátó napelemes rendszer telepítésére pályázunk. A projekt bruttó összköltsége bruttó 24.740.947,47.-Ft, itt 6,93 %-nyi rész fordítható járulékos költségekre. 
Összeállítottuk továbbá egy komplett anyagot az óvoda udvarának játszótéri eszközfejlesztésére (készen vannak a tervek, a műszaki leírások és a költségvetések is…) – ennél a célterületnél már csak arra várunk, hogy a beadási határidő megnyíljon…
I LIKE CSEMŐ!

 

loader

Aktuális...

  

... HELYZET VAN           
MAgyarország Kormánya rendkívüli veszélyhelyzetet hirdetett ki az új koronavírus okozta járványhelyzet miatt. Veszélyhelyzetben redkívüli jogrend is érvényesül. A kialakult helyzetben az önkormányzati intézmények 2020. március 16-tól - visszavonásig érvényes működési rendjéről lakossági rtájékoztató jelent meg a települési weboildalon és a hivatalos közösségi oldalon.                

... VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!             
Kérem, hogy csak hivatalos hírforrásokból tájékozódjanak! Kísérjék figyelemmel a hivatalos (https://koronavirus.gov.hu) kormányzati tájékoztató oldalt és Csemőre vonatkozóan az önkormányzat internetes és közösségi oldalainak közleményeit. 
 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
2020. március 16-tól a polgármesteri fogadóórák szünetelnek. Elérhető vagyok telefonon, e-mailon, messengeren, viberen, pages alkalmazásokban, illetve a közösségi oldalakon. Kérem a megértésüket!     

 

... Telefon: (06-70)600-3844
   
 E-mail: polgarmester@csemo.hu
     facebook:https://www.facebook.com/drlakosroland/