2020. május 12.                
CSEND, REND, NYUGALOM...                                           

Tudjátok, hogy milyen jó érzés ez?
Hogy nincs hangoskodás, nincs értetlenség, nincs hangulatkeltő okoskodás?
Igen, mindenkinek megvan a véleménye, mert én is beszélgetek azért sokakkal. Igen nem egyformán ítéljük meg a veszélyhelyzeti válságkezelést – de ez természetes is.
Mindenki vette tudomásul, hogy ez a tavasz nem olyan, mint, ahogy eddig éltünk. És azt is, hogy nem tudjuk mikor és hogyan ér véget ez a vírushelyzet. Csemőben azt érzem, hogy mindenki türelmesen kivár.
Tudjátok, hogy milyen jó érzés ez?

 

loader

Aktuális...

  

... HELYZET VAN           
MAgyarország Kormánya rendkívüli veszélyhelyzetet hirdetett ki az új koronavírus okozta járványhelyzet miatt. Veszélyhelyzetben redkívüli jogrend is érvényesül. A kialakult helyzetben az önkormányzati intézmények 2020. március 16-tól - visszavonásig érvényes működési rendjéről lakossági rtájékoztató jelent meg a települési weboildalon és a hivatalos közösségi oldalon.                

... VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!             
Kérem, hogy csak hivatalos hírforrásokból tájékozódjanak! Kísérjék figyelemmel a hivatalos (https://koronavirus.gov.hu) kormányzati tájékoztató oldalt és Csemőre vonatkozóan az önkormányzat internetes és közösségi oldalainak közleményeit. 
 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
2020. március 16-tól a polgármesteri fogadóórák szünetelnek. Elérhető vagyok telefonon, e-mailon, messengeren, viberen, pages alkalmazásokban, illetve a közösségi oldalakon. Kérem a megértésüket!     

 

... Telefon: (06-70)600-3844
   
 E-mail: polgarmester@csemo.hu
     facebook:https://www.facebook.com/drlakosroland/