2020. december 23.                  
ÚJ TETŐ ALATT AZ EGÉSZSÉGHÁZ   

A relatív kedvező időjárásnak köszönhetően az elmúlt napokban folyamatosan dolgoztak a mesterek a központi rendelő gyermekorvosi épületrészének felújításán. Festők, burkolók, ácsok, bádogos váltották egymást, hogy a mai napra elmondhassuk az építészeti folyamat befejeződik.
Vannak még „szépészeti” és gépészeti feladatok: a két ünnep között érkeznek a könyöklők, illetve a vállalkozóval történt egyeztetés után a külső falak végső színezését is csak akkor fogjuk elvégezni, ha tartósan plusz 10 fokot mutat legalább a hőmérő. Akkor kerülnek fel a feliratok és az épületet díszítő domborművek is.
Gépészetileg a napelemek felszerelése és a bekötése maradt még el, de ehhez ugye kellett a tető…  
Én is ismerem a mondást, hogy: nyugtával dicsérjük a napot – én mégis köszönöm a mestereknek azt, hogy ma itt tartunk.  

 

Havi naplóbejegyzések

loader

Aktuális...

  

... KEDVES CSEMŐIEK!            
A koronavírus járvány újra támad. Hetente többször írok lakossági tájékoztatót az aktualitásokról a települési weboldalra, illetve a saját és az önkormányzati közösségi oldalakra is. Olvasd, légy tájékozott... A "tarts távolságot" ajánlás újra aktuális!                 

... KONTÉNERES SZEMÉTSZÁLLÍTÁS 
2021-ben is folytatjuk a konténeres hulladékgyűjtést a külterületi településrészkeen. FEBRUÁRBAN is 4 pénteken, 4 helyszínen lesz lehetőség kommunális hulladék leadására - kizárólag csemői lakcímkártyával rendelkezők számára. Az időpontok és a helyszínek a teleplülési weboldalon olvashatóak.  
 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a járványhelyzetre tekintettel a polgármesteri külterületi fogadóórák - határozatlan ideig - elmaradnak. A polgármesteri hivatalban minden hétfőn 9.00 és 11.00 óra között a  fogadóórák egyelőre megmaradnak.       

 

... RENDEZVÉNYEK NÉLKÜL    
A járványhelyzetre tekintettel, elővigyázatosságból NEM SZERVEZÜNK ÉS NEM RENDEZÜNK PROGRAMOT!