2020. december 30.                  
HÁT, EZÉRT...

Két nappal ezelőtt „sírtam” kicsit, hogy milyen jó lett volna legalább a mini bölcsi támogatása ügyében engedélyező választ kapni még az ünnepek előtt a Pénzügyminisztériumból.
Mára azt is tudom, hogy miért nem érkezett semmi.
Bár még a hónap elején beadtuk – előre egyeztetve a szükséges szakmai tartalmat - a kérelmünket elektronikusan, majd december 8-án jött egy email, hogy szíveskedjünk postai úton is megküldeni az összes mellékletet lehitelesítve.
Azóta, egészen a mai napig semmi hírünk nem volt a kérelmünk sorsáról. Ma felhívott az ügyintéző, hogy miért nem teljesítettük a megkeresést, nem küldtünk postán semmit.
Természetesen azonnal elküldtem neki a postai feladás igazolását, sőt az étvétel igazolását is - december 11-én átvették a nem is vékony anyagot, lévén, csak talpas nagyalakú borítékba fért bele a teljes dokumentáció. Ezek után már az ügyintéző is megtalálta, hurrrrá!    
Csak azt nem értem, hogy eddig nem is keresték? Nem gondolták, hogy miután én kérek, így teljesítem a kérelem elbírálásához kért adatszolgáltatást?
Ezzel az is eldőlt, hogy még januárra is necces lesz, hogy választ kapjunk…  

 

Havi naplóbejegyzések

loader

Aktuális...

  

... KEDVES CSEMŐIEK!            
A koronavírus járvány újra támad. Hetente többször írok lakossági tájékoztatót az aktualitásokról a települési weboldalra, illetve a saját és az önkormányzati közösségi oldalakra is. Olvasd, légy tájékozott... A "tarts távolságot" ajánlás újra aktuális!                 

... KONTÉNERES SZEMÉTSZÁLLÍTÁS 
2021-ben is folytatjuk a konténeres hulladékgyűjtést a külterületi településrészkeen. FEBRUÁRBAN is 4 pénteken, 4 helyszínen lesz lehetőség kommunális hulladék leadására - kizárólag csemői lakcímkártyával rendelkezők számára. Az időpontok és a helyszínek a teleplülési weboldalon olvashatóak.  
 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a járványhelyzetre tekintettel a polgármesteri külterületi fogadóórák - határozatlan ideig - elmaradnak. A polgármesteri hivatalban minden hétfőn 9.00 és 11.00 óra között a  fogadóórák egyelőre megmaradnak.       

 

... RENDEZVÉNYEK NÉLKÜL    
A járványhelyzetre tekintettel, elővigyázatosságból NEM SZERVEZÜNK ÉS NEM RENDEZÜNK PROGRAMOT!