2016. július 16.
CSEMŐI NYÁRI ESTÉK - ESŐ: 0-2   

Ilyen nincs, és mégis van… Tudjátok, amikor tavasszal azon gondolkodsz, hogy az előző évek nyári hőségét alapul véve, milyen jó lenne a vén diófa árnyékában hűsölve hideg italt kortyolgatni, beszélgetni és élőzenét hallgatni, akkor nem számolsz viharral. Főleg nem egymás után kétszer, ha a programsorozatot júniusra és augusztusra tervezed... Most mégis ez történt velünk.
A héten volt olyan nap, amely viharosan indult, amit délutánra felváltott a napsütés és a fülledt meleg. Folyamatosan figyeltük az előrejelzést, én magam még ma reggel is abban bíztam, hogy a vihar átvonul felettünk és estére eső nélkül, kellemes hőmérsékleti viszonyok mellett megtarthatjuk a rendezvényt. Nem adjuk, fel három a magyar igazság, július 30-án újra megpróbáljuk!

2016.július 14.
KIPAKOLTUNK-BEPAKOLTUNK   

Összeszedtük az összes sátrunkat, padokat, asztalokat és az embereink „bevették magukat” a Putrisarki erdőbe. A Csemői Hagyományőrző Egyesület immár 6. alkalommal tartotta (volna) meg Összefogás napi rendezvényét. Szerdán fel is állították a sátrakat, aztán jött az esti vihar… A markos legényeknek rendesen kapaszkodniuk kellett a vasakba, de így is elhajoltak a vasváz elemei. A meteorológiai előrejelzés szerint a hétvégére is viharral érkezik az eső – így a szervezők meghozták a döntést: a rendezvényt nem tartják meg. A mai délután szemerkélő esőben pakoltunk vissza. Minden vizes volt, úgyhogy teríthettük ki a piac sátra alá a sátorfedéseket, mert a ponyvák csak szárazon tárolhatóak… Sajnálom a szervezőket.

2016. július 5.
S Z A B A D S Á G!  

A mai naptól, egészen péntekig szabadság következik. Telefon kikapcsol, és olyan dolgokat tervezek megvalósítani, mint: pihenés, olvasás, főzés, beszélgetés… Élvezzétek ki ezt a néhány napot nélkülem Ti is… (mosoly van...) Szombaton a zöldhalmi játszótér átadásán találkozunk!

2016. július 4.
KÖZTISZTVISELŐK NAPJA  

Még az elmúlt hétvégéhez kapcsolódóan, el kell, hogy mondjam, mennyire büszke vagyok a hivatal köztisztviselőire. Bár 2001. óta minden év július 1-e munkaszüneti nap a közszférában, a közelgő falunapi rendezvény miatt dolgozott mindenki, és (szerintem az országban is egyedülálló módon) a polgármesteri hivatal sem volt zárva. Ezúton is köszönöm szépen a pozitív hozzáállásotokat, az egész éves munkátokat!
Augusztus végén bepótoljuk az elmaradt ünnepet!

loader

Aktuális...

  

... BOLDOG ÚJ ÉVET!           
Csemő Község Önkormányzat és a Csemői Polgármesteri Hivatal minden munkatársa nevében kívánok MINDENKINEK egészségben, boldogságban, sikerekben, eredményekben és mosolygásban gazdag 2020-as esztendőt!               

 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Az idei évben is folytatódnak a szokásos külterületi helyszíneken a polgármesteri fogadóórák a szerdai napokon. A pontos helyszínek, időpontok az eseménynaptárban olvashatóak. Minden héten hétfő délelőtt a Polgármesteri Hivatalban szintén fogadóórán várom a Kedves Ügyfeleket!   

 

... TÉL VAN!             
Kérem fokozott óvatossággal közlekedjenek! Az autókon legyen téligumi, legyen benne üzemanyag és pléd. Az időjárás kiszámíthatatlan, ami megnehezíti a biztonságos közlekedést. Ügyeljenek a szürkeségben a láthatóságra is!