2016. július 3.
VIRÁGÜNNEP - FALUNAP  

Minden évben abban a hiszemben vagyok, hogy jövőre könnyebb lesz a szervezés. 12. éve, hogy azt hiszem, és 12 éve állapítom meg, hogy minden egyes rendezvény sikeréért meg kell izzadni – lassan akár már programozhatnám is így az agyamat…
Nagyon örülök a pénteki Utasi Tibor labdarúgó emléktorna sikerének is – este 11 körül zártuk be a Sportcentrumot- minden csapat jelezte, hogy jövőre is szívesen vesz részt a tornán.

Egész héten szerveztem a tér építést, figyeltük az időjárás előrejelzést. A visszajelzések alapján örültek a „népek” az árnyékoló sátornak, amely duplán hasznos volt, mert a déli zápor során is menedéket nyújtott sok embernek. A programok pörögtek, szerintem sikerült változatos – minden korosztály számára élményt nyújtó fellépőket Csemőbe szervezni.
Jelentem a vendégeink jól érezték magukat, szinte mindenki megemlítette a rendezett környezetet és – hízott is a májam rendesen… - a fesztivál helyszínének szépségét.
Az esti tűzijátékban olyan látványelem is megjelentek, melyek először az országban itt debütáltak! Ezt külön köszönöm a látványért felelős technikus Keresztúri Tóth Attilának.
Nagyon elfáradtunk hajnalra… Mielőtt sajnáltam volna magam – szerencsére törődhettem egy újabb határidővel: vasárnapra kész kellett lennem a Hírmondó júliusi számával… Elképzelitek azt a másnap reggeli arcomat, amikor tudatosult bennem, hogy mára „már csak” be kell fejezni a héten esténként előkészített újságot? Nem volt szép… Az újság viszont szerintem az lett – a júliusi szám a falunapi friss képekkel már letölthető a települési weboldalról!

loader

Aktuális...

  

... BOLDOG ÚJ ÉVET!           
Csemő Község Önkormányzat és a Csemői Polgármesteri Hivatal minden munkatársa nevében kívánok MINDENKINEK egészségben, boldogságban, sikerekben, eredményekben és mosolygásban gazdag 2020-as esztendőt!               

 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Az idei évben is folytatódnak a szokásos külterületi helyszíneken a polgármesteri fogadóórák a szerdai napokon. A pontos helyszínek, időpontok az eseménynaptárban olvashatóak. Minden héten hétfő délelőtt a Polgármesteri Hivatalban szintén fogadóórán várom a Kedves Ügyfeleket!   

 

... TÉL VAN!             
Kérem fokozott óvatossággal közlekedjenek! Az autókon legyen téligumi, legyen benne üzemanyag és pléd. Az időjárás kiszámíthatatlan, ami megnehezíti a biztonságos közlekedést. Ügyeljenek a szürkeségben a láthatóságra is!