2016. július 3.
VIRÁGÜNNEP - FALUNAP  

Minden évben abban a hiszemben vagyok, hogy jövőre könnyebb lesz a szervezés. 12. éve, hogy azt hiszem, és 12 éve állapítom meg, hogy minden egyes rendezvény sikeréért meg kell izzadni – lassan akár már programozhatnám is így az agyamat…
Nagyon örülök a pénteki Utasi Tibor labdarúgó emléktorna sikerének is – este 11 körül zártuk be a Sportcentrumot- minden csapat jelezte, hogy jövőre is szívesen vesz részt a tornán.

Egész héten szerveztem a tér építést, figyeltük az időjárás előrejelzést. A visszajelzések alapján örültek a „népek” az árnyékoló sátornak, amely duplán hasznos volt, mert a déli zápor során is menedéket nyújtott sok embernek. A programok pörögtek, szerintem sikerült változatos – minden korosztály számára élményt nyújtó fellépőket Csemőbe szervezni.
Jelentem a vendégeink jól érezték magukat, szinte mindenki megemlítette a rendezett környezetet és – hízott is a májam rendesen… - a fesztivál helyszínének szépségét.
Az esti tűzijátékban olyan látványelem is megjelentek, melyek először az országban itt debütáltak! Ezt külön köszönöm a látványért felelős technikus Keresztúri Tóth Attilának.
Nagyon elfáradtunk hajnalra… Mielőtt sajnáltam volna magam – szerencsére törődhettem egy újabb határidővel: vasárnapra kész kellett lennem a Hírmondó júliusi számával… Elképzelitek azt a másnap reggeli arcomat, amikor tudatosult bennem, hogy mára „már csak” be kell fejezni a héten esténként előkészített újságot? Nem volt szép… Az újság viszont szerintem az lett – a júliusi szám a falunapi friss képekkel már letölthető a települési weboldalról!

loader

Aktuális...

  

... KEDVES CSEMŐIEK!            
A koronavírus járvány újra támad. Hetente többször írok lakossági tájékoztatót az aktualitásokról a települési weboldalra, illetve a saját és az önkormányzati közösségi oldalakra is. Olvasd, légy tájékozott... A "tarts távolságot" ajánlás újra aktuális!                 

... KONTÉNERES SZEMÉTSZÁLLÍTÁS 
Októberben is 4 pénteken, 4 helyszínen lesz lehetőség kommunális hulladék leadására - kizárólag csemői lakcímkártyával rendelkezők számára. Az időpontok és a helyszínek a teleplülési weboldalon olvashatóak.  
 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a járványhelyzetre tekintettel a polgármesteri külterületi fogadóórák - határozatlan ideig - elmaradnak. A polgármesteri hivatalban minden hétfőn 9.00 és 11.00 óra között a  fogadóórák egyelőre megmaradnak.       

 

... SZÜRETI BÁL - elmarad   
Nem okozok nagyobb meglepetést senkinek azzal, hogy a szeptember 12-ére tervezett rendezvényünk is elmarad, miután a Kormány döntése értelmében augusztus 15-e után továbbra sem lehet 500 főnél nagyobb zenés-táncos rendezvényt szervezni.