JÓL ÁLLUNK!   

Időarányosan haladnak az adósságmentes pályázatunk kivitelezési munkái.

Teljesen szétbombázták a zöldhalmi rendelőt. A tető megerősítése, fóliázása és újra lécezése megtörtént. Napokon belül érkezik a cserép, és akkor már más képet mutat majd az épület. Belül szedik fel a parkettát és verik fel az aljzatbetont és megkezdődött a nyílászárók kivétele is. Lassan a végéhez közeledik a bontás, hamarosan megkezdődik a sokkal látványosabb építés…

Gyorsak voltak a klímaszerelő fiúk! A hivatalban végeztek a belső szerelési munkákkal, a vállalkozó jelenleg a kültéri egységes felszerelését végzi. Egy héten belül elkészülhet ez a fejlesztés.

A kedvező időjárásnak köszönhetően „haladnak kifelé” a temetőben is. A belső utak teljesen készen vannak és a fő közlekedési út, valamint a ravatalozó mögötti urnafal helyszínén is kész a burkolati tükör. Jelenleg a parkolók kialakításán dolgoznak és minden esély megvan arra, hogy két héten belül teljesen befejeződjenek itt is a munkálatok.
Fényképek a facebook oldalamon: https://www.facebook.com/drlakosroland/

SZERINTED?     

„A kormányzati ígéret szerint a folyamatban lévő pályázatok értékelésének leállítása csak 2 hónapot vesz igénybe, de a piaci szakértők félelme szerint ennél tovább tarthat, hiszen akár több ezer embert is ki kell képezni az államigazgatás legkülönbözőbb területeiről érkező emberek közül. Azt egyébként, hogy milyen feltételeknek kell megfelelni a nyilvános állami pályázatértékelői szaknévsorba kerüléshez, illetve melyik eljárásrend alapján mely pályázatokra terjedne ki pontosan az új értékelési rendszer munkája, egy külön kormányrendeletben határozzák majd meg.”

Eddig a sajtóhír a www.portfolio.hu weboldalon…
Az, hogy én fel tudnék robbanni, az csak egy dolog - azért tettem közzé a hírt, mert van folyamatban lévő pályázatunk, és amikor én is számolgatok és publikálok határidőket, akkor ilyen hírekkel nem számolok. Most már igen…

VIRÁGOS MAGYARORSZÁG, NEMZETI VÁGTA    

Leadtam Csemő község jelentkezését a „Virágos Magyarország” hazai versenyére. Nem álmodozunk semmiről, idén is bizonyítani fogjuk, hogy Csemő – virágos település! Járjuk az utunkat és nagyon készülünk arra, hogy a jövőre a magyarországi győzelem 20. évfordulóját méltó módon ünnepeljük!

Sikerült megállapodnunk Petrik Tamással, aki tavaly Csemőt képviselve megnyerte a Ceglédi Vágtát és az országos nagydöntőben a kitűnő 18. helyezést érte el. Nem kerestünk mást, szerettük volna folytatni a tavalyi együttműködést. Tamás is örömmel vállalta a településünk színeiben való indulást, hosszú győzködésre nem volt szükség. Két lóval kezdte meg az edzéseket, a tavaly bizonyított Bájos mellett megmutatta nekünk saját tenyésztésű lovát is. Az edzések júniusig megválasztják, hogy melyik ló nyergébe pattan majd a lovas. Egy biztos, június 19-én a Ceglédi Vágtán szerepelünk és cél az országos döntőbe jutás!

HIVATAL ÉPÜLETE IS MUNKATERÜLETTÉ VÁLT!   

Megjöttek a klímaszerelők és elfoglalták a civiltermünket. Ez egy várt „támadás volt”, az adósságmentes pályázatunk részként sor kerül a hivatal épületének klímatizálására.
Úgy hangoltuk össze a vállalkozóval a kivitelezés ütemezését, hogy lehetőleg a hivatali ügyfélfogadást ne zavarják a munkálatok. Az irodák, a könyvtár, de a díszterem és a civilterem is kap inverteres készülékeket, a folyósón álmennyezet készül majd a vezetékek eltakarására és minden kültéri egység az udvar felé néz majd, hogy ne zavarja elektronikus berendezés az utcaképet. Május végén (a ballagás után) a klímások átteszik székhelyüket az óvodába és ott is megkezdődnek nemcsak a klímaszerelési, hanem a napkollektor szerelési és a fűtéskorszerűsítési munkák is.
Jaaa! A pálláyzatról jut eszembe, hogy a temetőben két héten belül végeznek a burkolással és már csak a főfalak vannak meg a zöldhalmi rendelőből is…

loader

Aktuális...

  

... HELYZET VAN           
MAgyarország Kormánya rendkívüli veszélyhelyzetet hirdetett ki az új koronavírus okozta járványhelyzet miatt. Veszélyhelyzetben redkívüli jogrend is érvényesül. A kialakult helyzetben az önkormányzati intézmények 2020. március 16-tól - visszavonásig érvényes működési rendjéről lakossági rtájékoztató jelent meg a települési weboildalon és a hivatalos közösségi oldalon.                

... VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!             
Kérem, hogy csak hivatalos hírforrásokból tájékozódjanak! Kísérjék figyelemmel a hivatalos (https://koronavirus.gov.hu) kormányzati tájékoztató oldalt és Csemőre vonatkozóan az önkormányzat internetes és közösségi oldalainak közleményeit. 
 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
2020. március 16-tól a polgármesteri fogadóórák szünetelnek. Elérhető vagyok telefonon, e-mailon, messengeren, viberen, pages alkalmazásokban, illetve a közösségi oldalakon. Kérem a megértésüket!     

 

... Telefon: (06-70)600-3844
   
 E-mail: polgarmester@csemo.hu
     facebook:https://www.facebook.com/drlakosroland/