2019. június 3.             
VINKA           

Megérkeztek azok a virágpalánták, amelyeket azért vásároltunk, hogy az önkéntes segítőink számára adjuk ajándékba. Akik legalább két alkalommal szemetet szedtek, akik festettek, téglát pakoltak, bármilyen munkát végeztek a sikeres versenyszereplésünk érdekében.
Két okból választottam ezt a fajtát: egyrészről azért, mert az önkormányzat a közterületeken nem ültet ilyen virágot – így adjuk meg azt az egyediséget, hogy akinél vinka díszeleg, Ő segítő volt. A másik ok, hogy ez a fajta jól tűri a tűző napot és a szárazságban is virágzó marad.  Több, mint 100 önkéntesnek szállítjuk házhoz az ajándékunkat, ezzel köszönve meg a segítségüket, összesen 4500 palántát osztunk szét.

 

loader

Aktuális...

  

... KEDVES CSEMŐIEK!            
A koronavírus járvány újra támad. Hetente többször írok lakossági tájékoztatót az aktualitásokról a települési weboldalra, illetve a saját és az önkormányzati közösségi oldalakra is. Olvasd, légy tájékozott... A "tarts távolságot" ajánlás újra aktuális!                 

... KONTÉNERES SZEMÉTSZÁLLÍTÁS 
Az év végén: november utolsó és december első három péntekén, 4 helyszínen lesz lehetőség kommunális hulladék leadására - kizárólag csemői lakcímkártyával rendelkezők számára. Az időpontok és a helyszínek a teleplülési weboldalon olvashatóak.  
 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a járványhelyzetre tekintettel a polgármesteri külterületi fogadóórák - határozatlan ideig - elmaradnak. A polgármesteri hivatalban minden hétfőn 9.00 és 11.00 óra között a  fogadóórák egyelőre megmaradnak.       

 

... RENDEZVÉNYEK NÉLKÜL    
A járványhelyzetre tekintettel, elővigyázatosságból NEM SZERVEZÜNK ÉS NEM RENDEZÜNK PROGRAMOT!