2021. szeptember 1.                   
HELLO SZEPTEMBER!                

Bizony vége a nyárnak, újra teljes fordulaton kell pörögnünk, hiszen megkezdődtek az ovis-sulis-munkás hétköznapok. Nem volt pihenés a nyáron és aktív ősz előtt állunk…, ugye segítesz?
Segítesz, hogy a beszállítók határidőben teljesítsék a megrendeléseket és szeptember közepén el tudjuk kezdeni a faluház építését?
Segítesz, hogy a megrendelt burkoló anyagok is megérkezzenek és felgyorsuljanak kicsit a mini bölcsi belső építési munkálatai?
Segítesz, hogy minden komplikáció nélkül két hét alatt megvalósulhasson a Mikebudai út részleges felújítása?
Segítesz, hogy végre lezárják a már régen beadott LEADER pályázati elszámolásunk ellenőrzését, hogy tudjunk újabb pályázatot beadni az ökocentrum udvarának további fejlesztésére, mielőtt elfogyna az ott lévő forrás?   
Segítesz, hogy ne szóljon bele közeledve az országgyűlési választásokhoz, ne szóljon bele jobban a nagypolitika a helyi közéletbe, mint eddig?  
Ugye segítesz, hogy a vírus alapjaiban ne forgassa  fel az életünket…

Havi naplóbejegyzések

Aktuális...

  

... CSEMŐI NYÁR 2021.            
Következik az ötödik felvonás! Nyárzáró szabadtéri programként MULATÓS ESTRE VÁRUNK minden kedves érdeklődőt 2021. szeptember 24-én az ökocentrum udvarán. 19.00 és 22.00 óra között muzsikál Fajka István és zenekara.             

... KONTÉNERES SZEMÉTSZÁLLÍTÁS 
2021-ben is folytatjuk a konténeres hulladékgyűjtést a külterületi településrészkeen. OKTÓBERBEN is 4 héten és 4 helyszínen lesz lehetőség kommunális hulladék leadására - kizárólag csemői lakcímkártyával rendelkezők számára. Az időpontok és a helyszínek a teleplülési weboldalon olvashatóak.  
 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy újra indultak a külterületi fogadóórák. Minden hónap utolsó hetében, kedden,szerdán és csütörtökön vagyok elérhető 15 órától (sorrendben) a zöldhalmi közösségi háznál, a 12. sz. boltnál és hantházi boltnál. A polgármesteri hivatalban minden hétfőn 9.00 és 11.00 óra között a  fogadóórák megmaradnak.       

 

... NEMZETI VÁGTA     
Október 2-3-án Budapesten, a Hősök terén rendezik az idei évi nagydöntőt, ahol szurkolhatunk a Petrik Tamásnak és Viccesnek, valamint a kocsitoló csapatunknak! A rendezvényről folyamatos beszámoló lesz olvasható a közösségi oldalamon. HAJRÁ CSEMŐ!