2021. október 15.                    
A MEGFEJTÉS                      

Egy hónappal ezelőtt játékra hívtam a Kedves Olvasóimat!  
Hát, bár ez nem panasz, csak ténymegállapítás - nem tolongtatok a megfejtés elküldését illetően… Megköszöntem azoknak akik írtak – a megfejtés pedig az volt: 2022-ben ünnepeljük Csemő fennállásának 70 évfordulóját, egyben 25 éve lesz annak, hogy a „Virágos Csemő” megszületett,  először választották Magyarország legvirágosabb falujává.
Már megkezdtük a felkészülést, hogy a jövő évben méltó módon ünnepelhessünk – egész évben. Nem árulok el még semmit, legyen meglepetés, mivel készülünk…       

 

Havi naplóbejegyzések

Aktuális...

 

... BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT CSEMŐ! 
2022-ben kettős jubileumot ünneplünk. 70 évvel ezelőtt alapították és jött létre önálló településként Csemő, továbbá 25 évvel ezelőtt lett első alkalommal a Magyarország legvirágosabb faluja kitüntető cím birtokosa.  

 

... VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!   
Tavaly tavasz óta nem hiszem, hogy van ember, aki ne hallott volna a higiéniai szabályok betartásának fontosságáról, a távolságtartásról, az oltás lehetőségéről. Nem képzelem, hogy bárki azért mos többet és alaposabban kezet, azért kezd el maszkot használni, vagy azért oltatja be magát, mert egy kiírásban bárki erre kéri - előtérben van az egyéni védekezés fontossága, kinek-kinek saját döntése szerint.   

 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a kialakult járványügyi helyzetben a külterületi fogadóórák SZÜNETELNEK. Minden elérhetőségem nyilvános, kérem, hogy az ügyintézés során továbbra is részesítsék előnyben az elektronikus úton és telefonon történő kapcsolattartást, a személyes ügyintézésre pedig lehetőleg kísérő nélkül érkezzenek.