2021. október 18.                    
ÚJRA COVID                      

Hosszú hónapok nyugalma és csendje után ma újabb határozatok érkeztek a Pest Megyei Kormányhivatal Ceglédi Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályától elrendelt járványügyi zárlatról és elkülönítésről. Várható volt, mert a híradások arról szólnak, hogy több európai országban hetek, sőt napok alatt robbant be a koronavírus-járvány negyedik hulláma, és már a tavaszi hullámmal azonos magasságban jár a napi új esetek száma. Az esetszámot egyelőre és szerencsére nem követi a halálos áldozatok számának emelkedése, amely vélhetően már a védőoltásokkal áll összefüggésben.
Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!  
A betegeknek gyors gyógyulást kívánok!

 

Havi naplóbejegyzések

Aktuális...

 

... BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT CSEMŐ! 
2022-ben kettős jubileumot ünneplünk. 70 évvel ezelőtt alapították és jött létre önálló településként Csemő, továbbá 25 évvel ezelőtt lett első alkalommal a Magyarország legvirágosabb faluja kitüntető cím birtokosa.  

 

... VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!   
Tavaly tavasz óta nem hiszem, hogy van ember, aki ne hallott volna a higiéniai szabályok betartásának fontosságáról, a távolságtartásról, az oltás lehetőségéről. Nem képzelem, hogy bárki azért mos többet és alaposabban kezet, azért kezd el maszkot használni, vagy azért oltatja be magát, mert egy kiírásban bárki erre kéri - előtérben van az egyéni védekezés fontossága, kinek-kinek saját döntése szerint.   

 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a kialakult járványügyi helyzetben a külterületi fogadóórák SZÜNETELNEK. Minden elérhetőségem nyilvános, kérem, hogy az ügyintézés során továbbra is részesítsék előnyben az elektronikus úton és telefonon történő kapcsolattartást, a személyes ügyintézésre pedig lehetőleg kísérő nélkül érkezzenek.