2021. október 21.                    
SPORTCENTRUM FELÚJÍTÁSA                      

Sikeresen zárult a mai napon a Sportcentrum fejlesztésére kiírt beszerzés - megvan az eljárás nyertese. A 20x40 méteres műfűves pálya nagy igénybevételnek van kitéve, az elmúlt hét év folyamatos használata néhány helyen feltépte a ragasztást, ahol a granulátum átszakítva a műanyag talpszövetet, közvetlenül az altalajra folyt, így a szakadásos területrészen a műfű csere a pályázati támogatásnak köszönhetően még az idei évben meg fog történni, ezzel egy időben az épületben fűtési rendszer is kiépítésre kerül. A jövő héten aláírjuk a vállalkozási szerződést és kezdődhet is a felújítás! Az eljárás nyertese a Pannon-Park Forest Kft lett, aki a pálya kivitelezését végezte évekkel ezelőtt.
Biztos, hogy kellemetlen lesz, de a munkálatok idejére be kell zárnunk a Sportcentrumot…

 

Havi naplóbejegyzések

Aktuális...

 

... BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT CSEMŐ! 
2022-ben kettős jubileumot ünneplünk. 70 évvel ezelőtt alapították és jött létre önálló településként Csemő, továbbá 25 évvel ezelőtt lett első alkalommal a Magyarország legvirágosabb faluja kitüntető cím birtokosa.  

 

... VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!   
Tavaly tavasz óta nem hiszem, hogy van ember, aki ne hallott volna a higiéniai szabályok betartásának fontosságáról, a távolságtartásról, az oltás lehetőségéről. Nem képzelem, hogy bárki azért mos többet és alaposabban kezet, azért kezd el maszkot használni, vagy azért oltatja be magát, mert egy kiírásban bárki erre kéri - előtérben van az egyéni védekezés fontossága, kinek-kinek saját döntése szerint.   

 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a kialakult járványügyi helyzetben a külterületi fogadóórák SZÜNETELNEK. Minden elérhetőségem nyilvános, kérem, hogy az ügyintézés során továbbra is részesítsék előnyben az elektronikus úton és telefonon történő kapcsolattartást, a személyes ügyintézésre pedig lehetőleg kísérő nélkül érkezzenek.