2023. január 1.                      
BUÉK! 2023-RA SZERETETTEL

Talán soha nem volt ennyire igaz, hogy fogalmunk sincs mi vár ránk az újesztendőben!
Talán soha nem volt annyira igaz, hogy ebben a bizonytalan helyzetben türelmesnek kell lennünk, meg kell fognunk egymás kezét, össze kell kapaszkodnunk, mert csak együtt küzdhetünk meg a még nem is ismert akadályokkal.   
A bennünket körbe vevő politikai és gazdasági körülmények alakulására nincs befolyásunk, de sokat tehetünk azért, hogy a kis közösségünkben egymást támogatva közös ügyeinkben megelégedéssel élhetjük a hétköznapokat és azzal az odaadó szeretettel tudjuk fogadni a Csemőt kedvelő látogatóinkat, ahogy eddig is tettük!
Ehhez kívánok mindenkinek sok erőt és egészséget, szeretetet és nyugalmat.
Kívánom, hogy a 2023-as esztendőben mindannyian találjátok meg azokat a célokat, amelyek elérése örömöt jelent Önmagatok családotok és környezetetek számára.

 

Havi naplóbejegyzések

Aktuális...

 

... BÖJTÖLVE ÉS REALISTÁN!  
Hát, nem túl előremutató célok az idei évre…., 
… de most megint egy olyan év következik, amikor a központi költségvetési előrejelzések sem számolnak gazdasági növekedéssel, a prognózisok szerint a túlélés már eredményként értékelhető.
Kiemelt és a legfontosabb feladattá lépett elő a teljes intézményi működés biztosítása és az eddig felépített helyi szociális és biztonsági háló fenntartása.”    

  

... HOGYAN ÁLLUNK, HOL IS TARTUNK    
A települési weboldalról letölthető a 2022. harmadik negyedévének önkormányzati feladatellátásáról készült beszámoló. Olvasd, legyél tájékozott!   

 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy FEBRUÁR hónapban a külterületi fogadóórák nem lesznek megtartva. A minden hétfő délelőtti, hivatali irodámban tartandó fogadórákon megtalálható vagyok, ahogy minden elérhetőségem is él!