PINGPONGOZUNK - VERSENYEZÜNK

Mertünk nagyot álmodni, mert azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy Csemőt felrajzoljuk a versenysport magyarországi térképére.

Első szakosztályként az asztaliteniszezők – két csapattal – kezdték meg a versenyzést. Tapasztalatok nélkül, viszont nagyon lelkesen vágtunk neki a küzdelemsorozatnak. És jöttek a vereségek…
A bajnokság erősségéről annyit, hogy a Pest megyei bajnokságban összesen több csapat indul (55), mint amennyi az ország többi részén összesen versenyez.
Nagyon féltem, hogy ne veszítsék el a többiek a lelkesedésüket, és kedvüket ne szegje a sikertelenség. Szerencsére semmi ilyesmi nem történt – épp ellenkezőleg, lehetett látni az arcokon az elszántságot!
Már heti két edzéssel készülünk, edzőt találtunk, és mindenkiben érzem a jobbra való törekvést. Ezért örültem a hétvége kapcsán annak, hogy már meccseket tudunk nyerni!
Sikerült javítani a feltételeken, nagyban köszönhetően a Ceglédi VSE Asztalitenisz Szakosztály támogatásának – nyertünk két versenyasztalt, adogatógépet, többszáz labdát, ütőt.
Alakul…

Havi naplóbejegyzések

Aktuális...

 

... SZIA NOVEMBER      
Hááát, eljött csemői polgármesterként az utolsó hónapom...
Ez az én döntésem volt, hogy így legyen.  
Ha emlékeztek, 2014-ben is azt mondtam, hogy a hiteles működési idő maximum egy plusz egy ciklus. 10 év ebben a felgyorsult világban elégségesnek kell lennie arra, hogy alkothassunk, de arra is elég, hogy hitelességem megmaradjon. Én úgy érzem, hogy mindkét dolog teljesült.  

 

... HOGYAN ÁLLUNK, HOL IS TARTUNK    
A települési weboldalról letölthető a 2023. harmadik negyedévének önkormányzati feladatellátásáról készült beszámoló. Ugyabban a cikkben össezgyűjtötem a korábbi évek beszámolóit. Érdemes visszaolvasni. Olvasd, legyél tájékozott!    

 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy NOVEMBER hónapban nem lesznek külterületi fogadóórák. A minden hétfő délelőtti, hivatali irodámban tartandó fogadórákon is megtalálható vagyok, ahogy minden elérhetőségem is él!