2023. május 8.                        
ÉRKEZNEK AZ EGYNYÁRI PALÁNTÁK                  

Ezen a héten leszállítják a kiültetendő egynyári palántáinkat. Már a mai nap megérkezik a virágfalba a muskátli, azt rögtön ültetjük és ki is helyezzük. Igen, az idei évben azzal is spórolni próbálunk, hogy mindent mi ültetünk, így olcsóbb kicsit.
Az idén a korábbinál több közterületi helyszínen magról is vetettünk, emellé érkezik a hazai fajtákból kb. 8-9 ezer palánta, más fajtákból kb. 5 ezer tő. Úgy tervezzük és úgy készülünk, hogy minden ágyásba jusson az idén is virág, minden nehézség mellett szeretnénk kompromisszumok nélkül megőrizni a korábbi években megszokott virágos közterületi színvonalat.           

 

Havi naplóbejegyzések

Aktuális...

 

... BÖJTÖLVE ÉS REALISTÁN!  
Hát, nem túl előremutató célok az idei évre…., 
… de most megint egy olyan év következik, amikor a központi költségvetési előrejelzések sem számolnak gazdasági növekedéssel, a prognózisok szerint a túlélés már eredményként értékelhető.
Kiemelt és a legfontosabb feladattá lépett elő a teljes intézményi működés biztosítása és az eddig felépített helyi szociális és biztonsági háló fenntartása.”    

 

... VIRÁGVÁSÁR     
Kellemes időben, egész nap sok mosolygó ember, rengeteg virág, 25 főzőcsapat és színpadi produkciók. Néhány pillantkép a közösségi oldalakon, bővebb képgaléria a weboldal menüjében érhető el.  

 

... HOGYAN ÁLLUNK, HOL IS TARTUNK    
A települési weboldalról letölthető a 2023. első negyedévének önkormányzati feladatellátásáról készült beszámoló. Olvasd, legyél tájékozott!   

 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy MÁJUS hónaptól újra indulnak a külterületi fogadóórák. Május utolsó hetében a korábban volt menetrend szerint hétfőn a zöldhalmi közösségi háznál, szerdán a 12. sz. boltnál, csütörtökön a hantházi boltnál várom az érdeklődőket. A minden hétfő délelőtti, hivatali irodámban tartandó fogadórákon is megtalálható vagyok, ahogy minden elérhetőségem is él!