ÜLÉSEZETT A PÉNZÜGYI BIZOTTSÁG

Az is jelzi az ősz közeledtét, minthogy újrakezdődik a testületi és ezzel a bizottsági munka is. Az államháztartásról szóló törvény múlt évi módosítása folyományaként már nem kötelező a képviselő-testület féléves beszámoló formájában történő tájékoztatása, értelemszerűen annak tartalmára vonatkozó kifejezett előírás sincs. Miután az előterjesztés és a számok is nyilvánosak, így közvetve az érdeklődő lakosság tájékoztatását is szolgálják a tájékoztatás. A települési weboldalról az előterjesztések letölthetőek.

Időarányosan jól állunk, a bevételek és a kiadások is abszolute időarányosak, a pénzügyi helyzetünk stabil.

Ma kaptam levelet, melyben arról értesítenek, hogy az adósságmentességünk kapcsán benyújtott pályázatunk elbírálási határideje október 1-ról október 15-re változott. Ja! És a még meg nem hozott döntés ellen sem fellebbezésnek nem lesz helye, sem kifogás nem nyújtható be…

Havi naplóbejegyzések

Aktuális...

 

... BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT CSEMŐ! 
2022-ben kettős jubileumot ünneplünk. 70 évvel ezelőtt alapították és jött létre önálló településként Csemő, továbbá 25 évvel ezelőtt lett első alkalommal a Magyarország legvirágosabb faluja kitüntető cím birtokosa.  

 

... CSEMŐ VIRÁGÜNNEPE!   
Július első hétvégéjén - két év után újra - újra megtarthatjuk a falunapi rendezvényünket. Idén is péntek este koncertek, szombaton pedig a hagyományos programokkal (főzőverseny, jó ebédhez szól a nóta, gyermekelőadás), koncertekkel, tűzijátékkal készülünk - egészen vasárnap hajnal kettőig. Várunk mindenkit szeretettel, a programok ingyenesek! 

 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy JÚNIUSBAN ELMARADNAK a fogadóórák a külterületi helyszíneken. Az utolsó héten már gőzerővel készülünk a falunapra... A minden hétfő délelőtti, hivatali irodámban tartandó fogadórákon megtalálható vagyok, ahogy minden elérhetőségem is él!