ELSZÁMOLÁS-ELSZÁMOLÁS HÁTÁN...

Átvettük az új tanyagondnoki autót. Ez egyben azt is jeleneti, hogy indítható az elszámolás a támogató MVH felé. A támogatás összege 5.000.000.-Ft volt, amit az önkormányzat meghitelezett. A számla, a gépjármű kísérő okmányok, az eszköz aktiválása, több, mint 20 hitelesített dokumentum képezi az elszámolási „csomagot”.

Túl vagyunk az Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat által támogatott két rendezvényünkön. Az augusztus 20-i ünnepre és szüreti bálra kapott, összesen nettó 1.800.000.-Ft támogatás elszámolása kapcsán adatlapokat kell kitölteni, szakmai beszámolókat, sajtóanyagokat, fénykép dokumentációt kell összeállítani – bár megjegyzem, hogy a támogatásról szóló szerződések minisztérium részéről aláírt példányi még mindig nem érkeztek meg hozzánk… Remélem, ez nem azt jelenti, hogy….

Célegyenesben az elektronikus közigazgatási infrastruktúra fejlesztése (ASP) pályázat elszámolása is. Túl vagyunk a helyszíni ellenőrzésen, a mai napon túlestünk a pénzügyi ellenőrzésen is, így ez a pályázat lassan teljesen lezárható.

Havi naplóbejegyzések

Aktuális...

 

... BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT CSEMŐ! 
2022-ben kettős jubileumot ünneplünk. 70 évvel ezelőtt alapították és jött létre önálló településként Csemő, továbbá 25 évvel ezelőtt lett első alkalommal a Magyarország legvirágosabb faluja kitüntető cím birtokosa.  

 

... CSEMŐ VIRÁGÜNNEPE!   
Július első hétvégéjén - két év után újra - újra megtarthatjuk a falunapi rendezvényünket. Idén is péntek este koncertek, szombaton pedig a hagyományos programokkal (főzőverseny, jó ebédhez szól a nóta, gyermekelőadás), koncertekkel, tűzijátékkal készülünk - egészen vasárnap hajnal kettőig. Várunk mindenkit szeretettel, a programok ingyenesek! 

 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy JÚNIUSBAN ELMARADNAK a fogadóórák a külterületi helyszíneken. Az utolsó héten már gőzerővel készülünk a falunapra... A minden hétfő délelőtti, hivatali irodámban tartandó fogadórákon megtalálható vagyok, ahogy minden elérhetőségem is él!