VISSZA A MUNKÁS HÉTKÖZNAPOK KÖZÉ

Január 1-én megkezdtük a pakolást és még a másodika is ráment arra, hogy rendben hagyjuk a  Templom teret.

Az újév első napjai a Hírmondó szerkesztésével teltek. Az újság az egyik legfontosabb kommunikációs eszköz, ráadásul tényleg olvassák az emberek, így kutya kötelességünk ennek folyamatos aktualitásáról gondoskodni.

Hogy őszinte legyek, nekem sem volt túl sok kedvem szombaton és vasárnap dolgozni, de ahhoz, hogy aktuális legyen, ahhoz áldozatot kell hozni...

Régi álmom volt, hogy frissítsük az újság fejlécét, most ezt is sikerült megvalósítani; köszönet érte Nagy László Lázár művész úrnak! Forgassátok a Csemői Hírmondót egészséggel!

Havi naplóbejegyzések

loader

Aktuális...

  

... KEDVES CSEMŐIEK!            
A koronavírus járvány harmadik huéllámának lecsengésével ÚJRA INDULHAT AZ ÉLET - minden területen. Nyitva vannak a közterületek, közintézmények, és már maszk sem kell a közterületeken. Csak így maradjon...             

... KONTÉNERES SZEMÉTSZÁLLÍTÁS 
2021-ben is folytatjuk a konténeres hulladékgyűjtést a külterületi településrészkeen. JÚNIUSBAN is 4 pénteken, 4 helyszínen lesz lehetőség kommunális hulladék leadására - kizárólag csemői lakcímkártyával rendelkezők számára. Az időpontok és a helyszínek a teleplülési weboldalon olvashatóak.  
 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy JÚNIUSTÓL újra indulnak a külterületi fogadóórák. A pontos időpontok és helyszínek az eseménynaptárban elérhetőek. A polgármesteri hivatalban minden hétfőn 9.00 és 11.00 óra között a  fogadóórák megmaradnak.       

 

... ÚJRA RENDEZVÉNYEK     
Májustól-szeptemberig a hónapok utolsó hétvégéjén újra találkozhatunk. A zenés rendezvényeinken való részvétel feltétele -egyelőre- a védettségi igazolvány megléte. A nem zenés rendezvényeken ilíyen feltétel nincs. A programokról (helyszínek, dátumok) a települése weboldalon folyamatos tájékoztatást adunk.