SŰRŰ HÉT VOLT... 

Gőzerővel készül az idei évi utolsó testületi ülés anyaga, benne kiemelten a pénzügyi tárgyú előterjesztések, mert azt még a héten ki kell küldenem tárgyalásra.

Tárgyaltam a Magyar Közút Ceglédi Üzemmérnökségének vezetőjével a veszélyes csemői közúti szakaszokról. A jövő héten egy helyszíni bejárással és forgalomtechnikai szakember bevonásával folytatjuk a megoldáskeresést. Az eredményről beszámolok majd…

Megérkeztek a 65 év feletti nyugdíjasaink karácsonyi csomagjának alapanyagai. A hivatal dolgozói a korábbi évekhez hasonlóan vállalták a csomagok összeállítását.

Csütörtökön vendégem volt a rendőrkapitányság vezetője és a közrendvédelmi osztály vezetője.

Közös célként határoztuk meg, hogy minden nap legyen a rendőr a településen. Szó esett arról is, hogy a zöldhalmi orvosi rendelő szolgálati lakását rendbe téve kialakítható ott is egy körzeti megbízott iroda, ahol a külterületi lakosok intézhetnék a rendőrségi ügyeiket. A belterületen élők számára fennmarad a hivatal emeletén lévő KMB iroda. Kértem és ígéretet kaptam arra is, hogy a jövőben újra jelennek meg rendőrségi hírek a Csemői Hírmondóban. A cél egyrészről a lakosság tájékoztatása, másrészről a megelőzés.

Szombaton a Faluvédő- és Szépítő Egyesület tartotta hagyományos hurkatöltő versenyét. A jó hangulatú délelőttön 6 csapat indult a megmérettetésen, este pedig vacsora zárta a faluvédők idei évét.

Vasárnap a Gyermekünkért Alapítvány X. alkalommal tartotta meg a Sütivásárt a Nefelejcs Óvodában.

Közel 80 süti felajánlás érkezett a délelőtt folyamán, délután pedig a sütemények mellett a karácsonyi díszek és kiegészítők is kelendőek voltak a vendégek körében.

Havi naplóbejegyzések

loader

Aktuális...

  

... KEDVES CSEMŐIEK!            
A koronavírus járvány harmadik huéllámának lecsengésével ÚJRA INDULHAT AZ ÉLET - minden területen. Nyitva vannak a közterületek, közintézmények, és már maszk sem kell a közterületeken. Csak így maradjon...             

... KONTÉNERES SZEMÉTSZÁLLÍTÁS 
2021-ben is folytatjuk a konténeres hulladékgyűjtést a külterületi településrészkeen. JÚNIUSBAN is 4 pénteken, 4 helyszínen lesz lehetőség kommunális hulladék leadására - kizárólag csemői lakcímkártyával rendelkezők számára. Az időpontok és a helyszínek a teleplülési weboldalon olvashatóak.  
 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy JÚNIUSTÓL újra indulnak a külterületi fogadóórák. A pontos időpontok és helyszínek az eseménynaptárban elérhetőek. A polgármesteri hivatalban minden hétfőn 9.00 és 11.00 óra között a  fogadóórák megmaradnak.       

 

... ÚJRA RENDEZVÉNYEK     
Májustól-szeptemberig a hónapok utolsó hétvégéjén újra találkozhatunk. A zenés rendezvényeinken való részvétel feltétele -egyelőre- a védettségi igazolvány megléte. A nem zenés rendezvényeken ilíyen feltétel nincs. A programokról (helyszínek, dátumok) a települése weboldalon folyamatos tájékoztatást adunk.