2016. december 16.
KARÁCSONYI AJÁNDÉKOK - KISZÁLLÍTVA!      

Nagy munkát végeztek a fiúk! Bő másfél hét alatt kiszállítottak 90 fuvar szociális tűzifát, 500 édességcsomagot és 300 élelmiszercsomagot. Közben a hét elején feladtuk a postára a 16 év alattiak rendkívüli gyermekvédelmi támogatását jelentő 5.000.-Ft-okat, 858 gyermeknek! Ezzel az önkormányzati ajándékozási akciónk befejeződött - még az ünnepek előtt, pont úgy, ahogy szerettem volna. 
Remélem sikerült örömet szereznünk, sokaknak! Nyilván olyan helyzet nem fog soha sem előállni, hogy mindenki elégedett legyen – de célunk, hogy ezt közelítsük. 

Havi naplóbejegyzések

Aktuális...

  

... CSEMŐI NYÁR 2021.            
Következik az ötödik felvonás! Nyárzáró szabadtéri programként MULATÓS ESTRE VÁRUNK minden kedves érdeklődőt 2021. szeptember 24-én az ökocentrum udvarán. 19.00 és 22.00 óra között muzsikál Fajka István és zenekara.             

... KONTÉNERES SZEMÉTSZÁLLÍTÁS 
2021-ben is folytatjuk a konténeres hulladékgyűjtést a külterületi településrészkeen. OKTÓBERBEN is 4 héten és 4 helyszínen lesz lehetőség kommunális hulladék leadására - kizárólag csemői lakcímkártyával rendelkezők számára. Az időpontok és a helyszínek a teleplülési weboldalon olvashatóak.  
 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy újra indultak a külterületi fogadóórák. Minden hónap utolsó hetében, kedden,szerdán és csütörtökön vagyok elérhető 15 órától (sorrendben) a zöldhalmi közösségi háznál, a 12. sz. boltnál és hantházi boltnál. A polgármesteri hivatalban minden hétfőn 9.00 és 11.00 óra között a  fogadóórák megmaradnak.       

 

... NEMZETI VÁGTA     
Október 2-3-án Budapesten, a Hősök terén rendezik az idei évi nagydöntőt, ahol szurkolhatunk a Petrik Tamásnak és Viccesnek, valamint a kocsitoló csapatunknak! A rendezvényről folyamatos beszámoló lesz olvasható a közösségi oldalamon. HAJRÁ CSEMŐ!