LEZÁRULT A KÖZBESZERZÉS - MEGVANNAK A KIVITELEZŐK

És még határidőben is vagyunk…

Szeretnélek tájékoztatni benneteket, hogy befejeződött az adósságmentesség kapcsán kapott pályázati összeg felhasználását megelőző közbeszerzési eljárás. Az ajánlattételre felkért társaságok ajánlatainak értékelése után a második körben, az összességében legelőnyösebb ajánlatot tevő társaságok a referenciaigazolásuknak és még néhány nyilatkozatnak a becsatolására is hibátlanul megtörtént kelése.
A Pénzügyi Bizottság, mint Bíráló Bizottság javaslata alapján az eljárás nyertesének az alábbi társaságokat nyilvánítottam: zöldhalmi orvosi rendelő felújítása, a temető felújítása: OROSZ ÉS FIAI KFt. (Cegléd, Csikós szél 30.), óvoda energetikai korszerűsítése: AQUAACE KFT (Cegléd, Alkotmány u. 22.), a hivatal klímatizálása és a konyhatechnológiai felújítás: HUSZÁR HŰTÉSTECHNIKA Bt. (Cegléd, Görbe u. 24.).
5 nap múlva, március 31-én megtörténik a vállalkozási szerződések megkötése (és az építési beruházások kapcsán a munkaterület átadása is). Mind az 5 eljárásban a kivitelezés befejezésének határideje: 2016. augusztus 31.

Havi naplóbejegyzések

loader

Aktuális...

  

... KEDVES CSEMŐIEK!            
A koronavírus járvány harmadik huéllámának lecsengésével ÚJRA INDULHAT AZ ÉLET - minden területen. Nyitva vannak a közterületek, közintézmények, és már maszk sem kell a közterületeken. Csak így maradjon...             

... KONTÉNERES SZEMÉTSZÁLLÍTÁS 
2021-ben is folytatjuk a konténeres hulladékgyűjtést a külterületi településrészkeen. AUGUSZTUSBAN is 4 héten és 4 helyszínen lesz lehetőség kommunális hulladék leadására - kizárólag csemői lakcímkártyával rendelkezők számára. Az időpontok és a helyszínek a teleplülési weboldalon olvashatóak.  
 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy JÚNIUSTÓL újra indulnak a külterületi fogadóórák. A pontos időpontok és helyszínek az eseménynaptárban elérhetőek. A polgármesteri hivatalban minden hétfőn 9.00 és 11.00 óra között a  fogadóórák megmaradnak.       

 

... ÚJRA RENDEZVÉNYEK     
Májustól-szeptemberig a hónapok utolsó hétvégéjén újra találkozhatunk. A zenés rendezvényeinken való részvétel feltétele -egyelőre- a védettségi igazolvány megléte. A nem zenés rendezvényeken ilíyen feltétel nincs. A programokról (helyszínek, dátumok) a települése weboldalon folyamatos tájékoztatást adunk.