2017. október 5. 
KIAKADTAM         

Az történt, hogy internetes közösségi oldalon egy közel kétezer tagot számláló zárt csoportban megjelent egy olyan bejegyzés, ami hazugsággal indított.     
A bejegyzések és a kommentek kapcsán fel kellett tennem magamnak azt a kérdést, hogy csak én látom rendkívüli kórosnak ezt az egészet? Nem a véleménnyel van bajom!  Örülök is, ha az emberek érdeklődnek, kérdeznek, sőt a kritikát is elfogadom, de az mélységesen felháborít, ha bárki is valótlanságot ír!  Ne legyen ebből gyakorlat!
Pontosan tudom, hogy közszereplőként többet kell tűrnöm, mint az átlagembernek, de ez nem jelentheti azt, hogy azt is tűrnöm kell, hogy hazugságot állítsanak rólam!      
V. Erika hazudott arról, hogy a (többször is) járt, szüleivel jártak nálam. Ígérete ellenére sem töltött fel semmilyen dokumentumot, mert nem volt mit feltölteni…
Nem tisztázta a nevét, ahogy ígérte – mert az csak újabb hazugsággal tudta volna megtenni.  
De se egy javítás, se egy bocsánatkérés…
És azért, hogy ezen egy kicsit mindenki elgondolkodjon: ahogy ígértem, megteszem a magánindítványomat Varga Erika ellen a Ceglédi Járásbíróságon! 

 

2017. október 4. 
HÍRMONDÓZTAM         

Eredetileg úgy terveztem, hogy mivel elseje vasárnapra esik, már kezdem is összeállítani az októberi lapszámot. Szombatig úgy „lájtosan” csordogáltak befelé az anyagok, szépen összeállítottam és lejelentettem a nyomdának, hogy 12 oldal várható és hétfőn be is fejezem a szerkesztést. 
Azt tudni kell, hogy amióta kötve van az újság és nincsenek lebegő lapok, azóta - a kötés miatt – úgy kell az oldalszámmal gazdálkodni, hogy az néggyel osztható legyen.    
Aztán vasárnap (még lapzárta előtt) elkezdtek jönni az e-mailok, és szinte óránként újraterveztem. Késő délután „feladtam” azt, hogy kész oldalaim legyenek a hétvégén – így maradt a kedd délután és a szerda, hogy a 20 oldal teljesen elkészüljön. Ráadásul a 4 oldalas melléklet benne a jubileumi év utolsó idei évi ajándékával már nem is fért bele. Sebaj, megkapjátok novemberben a négy oldalt és az ajándékot is… 

 

2017. október 1. 
CSEMŐBEN A NEMZETI VÁGTA FŐDÍJA         

Tökéletes délután volt, ahogy elterveztem.
Az időjárás kegyeibe fogadott bennünket, a Hét vezér téren pedig több, mint 300-an fogadtuk a Nemzeti Vágta hőseit: Petrik Tamást és Viccest.  
Az ünnepség során nem csupán Tamásnak szólt a taps: köszöntöttük Hrubos Borókát, aki a Kishuszár Vágtában, Fantom nevű pónijával képviselte Csemőt és Majnár Anitát is, Tamás párját, aki oroszlánrészt vállalt Vicces felkészítésében.
Az önkormányzat ajándékokkal készült, a civil szervezetek a vendéglátásból vették ki a részüket. Ezúton is köszönöm az Iskoláért Alapítvány, a Gyermekünkért Alapítvány, a Csemőért Alapítvány, a Csemői Gyöngyvirág Nyugdíjas Egyesület, Varga Istvánné, Bögös István, Buzás Éva, Vas Jánosné, Csipkó Magdolna felajánlásait.
Tamás elhozta azt az 1848-as eredeti huszárkardot, ami a Vágta fődíja és egy évig biztos, hogy Csemőben marad és az aulában tervezzük kiállítani. Mostantól arra készülünk, hogy jövőre is visszakerüljön hozzánk a kard…  

 

Havi naplóbejegyzések

Aktuális...

 

... BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT CSEMŐ! 
2022-ben kettős jubileumot ünneplünk. 70 évvel ezelőtt alapították és jött létre önálló településként Csemő, továbbá 25 évvel ezelőtt lett első alkalommal a Magyarország legvirágosabb faluja kitüntető cím birtokosa.  

 

... CSEMŐ VIRÁGÜNNEPE!   
Július első hétvégéjén - két év után újra - újra megtarthatjuk a falunapi rendezvényünket. Idén is péntek este koncertek, szombaton pedig a hagyományos programokkal (főzőverseny, jó ebédhez szól a nóta, gyermekelőadás), koncertekkel, tűzijátékkal készülünk - egészen vasárnap hajnal kettőig. Várunk mindenkit szeretettel, a programok ingyenesek! 

 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy JÚNIUSBAN ELMARADNAK a fogadóórák a külterületi helyszíneken. Az utolsó héten már gőzerővel készülünk a falunapra... A minden hétfő délelőtti, hivatali irodámban tartandó fogadórákon megtalálható vagyok, ahogy minden elérhetőségem is él!