2021. október 13.                    
730 NAP                     

Ennyi telt el jelen önkormányzati ciklusból. Nagyon kettős érzések vannak bennem, ha röviden kellene összefoglalni az elmúlt két évet. A vírus rendesen megkavarta a mindennapi életünket (és a költségvetésünket is) miközben minden beadott pályázatunk nyert – igaz a megvalósítás olyan extra saját erős helytállást kíván, ami tervezhetetlen.
Egyfelől egyik beruházás követi a másikat, másfelől rendesen lecsökkent a tartalékunk úgy, hogy nem is merek további pályázatokban gondolkodni, mert momentán nincs szabad forrás fedezetünk a költségvetési tartalékban.  
Azon gondolkodtam, hogy ha valaki két éve ezt a „forgatókönyvet” (nevezetesen, minden pályázat nyer, amivel együtt kis túlzással lenullázzuk magunkat…) felajánlja - akkor elfogadtam-e volna? Azt hiszem, igen. Ha meg úgy merült volna fel a kérdés, hogy a 2014-től eltelt 2555 nap tekintetében elégedett lennék-e az elért eredményekkel – akkor is „igen” lett volna a válasz.

 

Havi naplóbejegyzések

Aktuális...

 

... BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT CSEMŐ! 
2022-ben kettős jubileumot ünneplünk. 70 évvel ezelőtt alapították és jött létre önálló településként Csemő, továbbá 25 évvel ezelőtt lett első alkalommal a Magyarország legvirágosabb faluja kitüntető cím birtokosa.  

 

... VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!   
Tavaly tavasz óta nem hiszem, hogy van ember, aki ne hallott volna a higiéniai szabályok betartásának fontosságáról, a távolságtartásról, az oltás lehetőségéről. Nem képzelem, hogy bárki azért mos többet és alaposabban kezet, azért kezd el maszkot használni, vagy azért oltatja be magát, mert egy kiírásban bárki erre kéri - előtérben van az egyéni védekezés fontossága, kinek-kinek saját döntése szerint.   

 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a kialakult járványügyi helyzetben a külterületi fogadóórák SZÜNETELNEK. Minden elérhetőségem nyilvános, kérem, hogy az ügyintézés során továbbra is részesítsék előnyben az elektronikus úton és telefonon történő kapcsolattartást, a személyes ügyintézésre pedig lehetőleg kísérő nélkül érkezzenek.