2022. december 29.                      
VAGY IGEN, VAGY NEM  

Karácsonyi ajándéknak tökéletes lett volna…
Kaptam egy telefont még december 23-án késő délután az országgyűlési képviselőnktől, hogy a kormány döntött a megnövekedett rezsikiadások kapcsán az önkormányzatok többlet támogatásáról. Bár az ünnepek alatt is folyamatosan jelentek meg közlönyök – én nem találkoztam még a többlet forrásra utalással, ami nyilván nem jelenti azt, hogy nem lesz, azt viszont jelenti, hogy ma még nincs.   
A támogatás a gyermekélelmezés, az óvoda és bölcsőde működésének finanszírozására lesz felhasználható és mivel mindhárom területen komoly önkormányzati bepótlás volt szükséges a tavalyi évben nagyon remélem, hogy „egyenesedik” kicsit az egyenlegünk és ezzel a tartalékunk – ha megérkezik a pénz.

Havi naplóbejegyzések

Aktuális...

 

... BÖJTÖLVE ÉS REALISTÁN!  
Hát, nem túl előremutató célok az idei évre…., 
… de most megint egy olyan év következik, amikor a központi költségvetési előrejelzések sem számolnak gazdasági növekedéssel, a prognózisok szerint a túlélés már eredményként értékelhető.
Kiemelt és a legfontosabb feladattá lépett elő a teljes intézményi működés biztosítása és az eddig felépített helyi szociális és biztonsági háló fenntartása.”    

  

... HOGYAN ÁLLUNK, HOL IS TARTUNK    
A települési weboldalról letölthető a 2022. harmadik negyedévének önkormányzati feladatellátásáról készült beszámoló. Olvasd, legyél tájékozott!   

 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy FEBRUÁR hónapban a külterületi fogadóórák nem lesznek megtartva. A minden hétfő délelőtti, hivatali irodámban tartandó fogadórákon megtalálható vagyok, ahogy minden elérhetőségem is él!