2022. december 29.                      
VAGY IGEN, VAGY NEM  

Karácsonyi ajándéknak tökéletes lett volna…
Kaptam egy telefont még december 23-án késő délután az országgyűlési képviselőnktől, hogy a kormány döntött a megnövekedett rezsikiadások kapcsán az önkormányzatok többlet támogatásáról. Bár az ünnepek alatt is folyamatosan jelentek meg közlönyök – én nem találkoztam még a többlet forrásra utalással, ami nyilván nem jelenti azt, hogy nem lesz, azt viszont jelenti, hogy ma még nincs.   
A támogatás a gyermekélelmezés, az óvoda és bölcsőde működésének finanszírozására lesz felhasználható és mivel mindhárom területen komoly önkormányzati bepótlás volt szükséges a tavalyi évben nagyon remélem, hogy „egyenesedik” kicsit az egyenlegünk és ezzel a tartalékunk – ha megérkezik a pénz.

Havi naplóbejegyzések

Aktuális...

 

... SZIA NOVEMBER      
Hááát, eljött csemői polgármesterként az utolsó hónapom...
Ez az én döntésem volt, hogy így legyen.  
Ha emlékeztek, 2014-ben is azt mondtam, hogy a hiteles működési idő maximum egy plusz egy ciklus. 10 év ebben a felgyorsult világban elégségesnek kell lennie arra, hogy alkothassunk, de arra is elég, hogy hitelességem megmaradjon. Én úgy érzem, hogy mindkét dolog teljesült.  

 

... HOGYAN ÁLLUNK, HOL IS TARTUNK    
A települési weboldalról letölthető a 2023. harmadik negyedévének önkormányzati feladatellátásáról készült beszámoló. Ugyabban a cikkben össezgyűjtötem a korábbi évek beszámolóit. Érdemes visszaolvasni. Olvasd, legyél tájékozott!    

 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy NOVEMBER hónapban nem lesznek külterületi fogadóórák. A minden hétfő délelőtti, hivatali irodámban tartandó fogadórákon is megtalálható vagyok, ahogy minden elérhetőségem is él!