2016. december 15.
KÖZBESZERZÉS - MÉG AZ IDÉN!      

Ahogy arról már korábban írtam, lázasan dolgozunk az adósságmentes 2.0 pályázatunk előkészítésén. Az már a munka kezdetén egyértelmű volt, hogy a feladatok különbözősége okán a tavalyi pályázattal ellentétben nem tudjuk egy eljárásban, több rész-ajánlattétellel meghirdetni a közbeszerzési eljárást – az idei évben két ajánlat kell.
Az útépítések (Bogdán-Iskola dűlő, Akácos utca, Boda utca) külön eljárásban lesznek meghirdetve az idei évi közbeszerzési szabályok szerint – 4 vállalkozó felé, ajánlattételre felkéréssel. Ergó, ez azt is jelenti, hogy még karácsony előtt üléseznie kell a Pénzügyi Bizottságnak, mint Bíráló Bizottságnak, úgyhogy Ők most nagyon szeretnek engem…. Az utak kapcsán valamennyi műszaki tartalom ,árazatlan költségvetés, és műszaki leírás összeállt, így az ajánlati felhívás mellett az ajánlattételi dokumentáció anyaga is teljes.
Az építési tevékenységek kapcsán jövő évben fogadunk el ajánlattételi felhívást a 2017-es szabályok szerint már 5 ajánlattevő felhívásával. Ennek a beszerzésnek a műszaki tartalmán jelenleg is dolgoznak a tervezők, januárban az elkészült ajánlati felhívás és dokumentáció alkalmas lesz a bizottsági véleményezésre. 
 

Havi naplóbejegyzések

Aktuális...

  

... CSEMŐI NYÁR 2021.            
Következik az ötödik felvonás! Nyárzáró szabadtéri programként MULATÓS ESTRE VÁRUNK minden kedves érdeklődőt 2021. szeptember 24-én az ökocentrum udvarán. 19.00 és 22.00 óra között muzsikál Fajka István és zenekara.             

... KONTÉNERES SZEMÉTSZÁLLÍTÁS 
2021-ben is folytatjuk a konténeres hulladékgyűjtést a külterületi településrészkeen. OKTÓBERBEN is 4 héten és 4 helyszínen lesz lehetőség kommunális hulladék leadására - kizárólag csemői lakcímkártyával rendelkezők számára. Az időpontok és a helyszínek a teleplülési weboldalon olvashatóak.  
 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy újra indultak a külterületi fogadóórák. Minden hónap utolsó hetében, kedden,szerdán és csütörtökön vagyok elérhető 15 órától (sorrendben) a zöldhalmi közösségi háznál, a 12. sz. boltnál és hantházi boltnál. A polgármesteri hivatalban minden hétfőn 9.00 és 11.00 óra között a  fogadóórák megmaradnak.       

 

... NEMZETI VÁGTA     
Október 2-3-án Budapesten, a Hősök terén rendezik az idei évi nagydöntőt, ahol szurkolhatunk a Petrik Tamásnak és Viccesnek, valamint a kocsitoló csapatunknak! A rendezvényről folyamatos beszámoló lesz olvasható a közösségi oldalamon. HAJRÁ CSEMŐ!