2017. október 18. 
JÓ HÍR!         

Nyert a szociális tűzifa pályázatunk. Minden évben „nyerni szokott”, a kérdés és az izgalom csak annyi a pályázat benyújtását követően, hogy mekkora mennyiséget nyertünk. A különböző arány- és szorzószámok alapján önkormányzatunk minden évben a maximális (a mi estünkben 284 m3) mértékű keménylombos tűzifa megvásárlásához kér támogatást. Az idei évben a 140 m3-re kaptunk támogatást, és ez azért jó hír, mert a tavalyi évben „csak” 90 m3 mennyiség beszerzését támogatták.
A támogatást önerővel kell kiegészíteni, plusz az önkormányzat költsége az összevágás és a kiszállítás is.
A Képviselő-testület októberi ülésén (ahogy minden évben) rendeletben fogja meghatározni az igényjogosultak körét, és a novemberi Hírmondóban megjelenik majd egy jelentkezési lap, melynek alapján be lehet adni az igényeket. Az elbírálás decemberben a kiszállítás 2018. januárban lesz esedékes.

 

Havi naplóbejegyzések

Aktuális...

 

... BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT CSEMŐ! 
2022-ben kettős jubileumot ünneplünk. 70 évvel ezelőtt alapították és jött létre önálló településként Csemő, továbbá 25 évvel ezelőtt lett első alkalommal a Magyarország legvirágosabb faluja kitüntető cím birtokosa.  

 

... CSEMŐ VIRÁGÜNNEPE!   
Július első hétvégéjén - két év után újra - újra megtarthatjuk a falunapi rendezvényünket. Idén is péntek este koncertek, szombaton pedig a hagyományos programokkal (főzőverseny, jó ebédhez szól a nóta, gyermekelőadás), koncertekkel, tűzijátékkal készülünk - egészen vasárnap hajnal kettőig. Várunk mindenkit szeretettel, a programok ingyenesek! 

 

... POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA   
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy JÚNIUSBAN ELMARADNAK a fogadóórák a külterületi helyszíneken. Az utolsó héten már gőzerővel készülünk a falunapra... A minden hétfő délelőtti, hivatali irodámban tartandó fogadórákon megtalálható vagyok, ahogy minden elérhetőségem is él!